Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha az ilyen pasik vonzanak?
Figyelt kérdés
Ciki,hogyha olyan pasik vonzanak akinek még soha nem volt barátnőjük? Nem tudom miért de szeretem,hogyha én vagyok az első kapcsolata a fiúnak.Valamiért vonzanak a kis esetlen úgy mond tanuló fiúk akiket mindenbe be kell avatni mert eddig még semmilyen élményük nem volt nővel.Nekem már volt kapcsolatom és minden kapcsolatomba eddig mind a kettő srácnak én voltam az első komolyabb kapcsolata.Nagyon ciki,hogyha a sokak áttal úgy hívott "nyomikra" bukom.2019. máj. 4. 17:16
21/24 anonim válasza:
Végre már, egy ilyen lány is van itt! Én 39 éves vagyok, és nagyon örülnék, hogyha több ilyen nő lenne!
22/24 anonim válasza:
Nem ciki, miért lenbe az?
Neked az jön be ha betaníthatod, ha kedvedre formálhatod őket.
23/24 anonim válasza:
Nem ciki, nekem is tetszik ez. Olyan frissek és kiéhezettek, hamar elmennek. De nagyrészük hazudós (a mostani barátom is többek között). Mindig azt hallgattam hány szexkapcsolata meg b.nöje volt meg h a tanárnöje is, söt meg egy srácot is meghúzott, meg prostikhoz is járt... Aha ez persze mindi igaz... Aztán már az első csóknál kezdett derengeni h ez kamu. Majd az első szexnél is.
Egyszer nagyon megkívántam, aztán még szex előtt oráloztunk... Elélvezés után 5 percig feküdt meredt szemmel, megmozdulni nem bírt.
Szóval kár azert h hazudósak tényleg
24/24 anonim válasza:
23: Ez mekkora kamu. Senki nem fekszik meredten elélvezés után, főleg mert vagy 10 éves kora óta maszturbál. KAMU vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!