Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha engem az idősebb pasik vonzanak? 18L
Nincs ezzel semmi baj. Ha kölcsönös a szimpátia, s jól kijöttök egymással minden téren, akkor egy kis korkülönbség nem számít. Nekem is volt már fiatalabb, idősebb barátnőm egyaránt ;)
A kor csak egy szám többnyire. Nagy átlagban olyan 3-4 éves korkülönbségek szoktak lenni. Többnyire a pasik javára. Noha van nagyon sok eset, ahol a pasi fiatalabb s a korkülönbség is kisebb.
Többnyire a tapasztalatok, gondolkodás, életfelfogás kérdése. Nekem is egy 38 éves párom van, cirka tíz év korkülönbség van köztünk. A kapcsolatunk elején leszögeztünk mindent. Tudjuk, mire számíthatunk a másiktól. Neki már nem lehet gyereke, ahogy nekem se. S már majd három éve boldogan együtt vagyunk. Mondjuk ez csak az én esetem!
28/f
Azt vettem eszre a ti korosztalyokban, ez vagány dolog lett, nem egy ilyen kiscsaj közölte hogy azért akar csak úgy! Lefeküdni 5-6-7-8-9-10 évvel idosebb palikkal mert "nem tudjak". De mind a ferfi barátaim is közöltek hogy eretlenek illetve azt hiszik attól mert idosebb ferfival fekszenek le megtanulják a szexet miközben meg önmagukat sem ismerik.
Arról nem is beszélve hogy kis beszelgetes után kristály tisztán el van nekik mondva, hogy a korkulonbseg(ami inkább agyi felfogásban mutatkozik meg) miatt nem lesz tobb mint szex, helyeselnek bologatnak mint akiknek minden teljesen mindegy és kepesek akar csak úgy is elveszíteni a szüzességuket hogy meg csak azt se tudjak megmondani miért pont épp azzal a palival akar lefekudni!
Nem bantaskepp mondom csak van ilyen több a környezetben és beszelgettunk velük erről és a választ fentebb említve lathatod...:-)
De ha jól esik csinald, miért gondolod hogy bárki is pont a Te szexuális eletedre kiváncsi? Ha Neked ez Tetszik csinald.
Bár szamomra ez is egy alapvetően éretlen gondolkodasra utal amit a kerdesedben leírtál......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!