Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az baj ha engem az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha engem az idősebb pasik vonzanak? 18L

Figyelt kérdés
Nemrég szakítottam a barátommal aki velem egyidős volt és elég tapasztalatlan szex terén, meg úgy mindenhogy. Azt akartam, hogy férfiként viselkedjen, de ő egy hisztis kisfiú volt. Most randizgatok, de minden pasi akivel randizok 24-25. Azt vettem észre, hogy most ők a zsánereim. Nagyon vonzódok az idősebb pasikhoz, de ez tudom, hogy gond mivel tök más az élethelyzetünk és emiatt nincs valami nagy jövője. De engem mégis a borosta indít be és nem a piheszőr. Szerintetek ez elsülhet még jól is??
2018. jan. 3. 04:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
ez neked idősebb? az 30 felett kezdődik,csak mert nem a taknyosok vonzanak?
2018. jan. 3. 04:18
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Ez totál normális, 24-25 évesek nem az “idősebb” kategória, azt hittem 40-45-öt fogsz írni :D
2018. jan. 3. 04:24
 3/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából bejönnek a 30asok is, beszéltem egy 36 éves pasival de neki van fia. Fura lenne az egész szóval inkább hagytam. Egyébként is az apám lehetne, hiába néz ki jól.
2018. jan. 3. 04:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én 26 vagyok és lazán randiztam már 18 éves lánnyal, ez nem olyan nagy korkülönbség.
2018. jan. 3. 06:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj. Ha kölcsönös a szimpátia, s jól kijöttök egymással minden téren, akkor egy kis korkülönbség nem számít. Nekem is volt már fiatalabb, idősebb barátnőm egyaránt ;)

A kor csak egy szám többnyire. Nagy átlagban olyan 3-4 éves korkülönbségek szoktak lenni. Többnyire a pasik javára. Noha van nagyon sok eset, ahol a pasi fiatalabb s a korkülönbség is kisebb.

Többnyire a tapasztalatok, gondolkodás, életfelfogás kérdése. Nekem is egy 38 éves párom van, cirka tíz év korkülönbség van köztünk. A kapcsolatunk elején leszögeztünk mindent. Tudjuk, mire számíthatunk a másiktól. Neki már nem lehet gyereke, ahogy nekem se. S már majd három éve boldogan együtt vagyunk. Mondjuk ez csak az én esetem!

28/f

2018. jan. 3. 06:26
 6/17 anonim ***** válasza:
41%
Hát, ha találsz olyat aki leáll veled, akkor hajrá. Én nem tudnék ennyi idős lánnyal kezdeni, abszolút nem vagyunk egy szinten semmilyen téren sem. Ebben a korosztályban is bőven van gyerekesebb egyed, vagy aki hajt a tinikre. De aki tényleg férfi, az nem fog 18 évesekkel kezdeni.
2018. jan. 3. 06:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Engem se az agyilag 18 éves lányok vonzanak, szerintem természetes, hogy az érettebb emberek érettebb párt is akarnak maguk mellé.
2018. jan. 3. 07:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Amilyen korosztályt írtál, az tök normális a te korodban...azt hittem 40+- is férfiak érdekelnek. Az sem meglepő már a mai világban.
2018. jan. 3. 09:06
 9/17 anonim ***** válasza:
en is kolyok vagyok meg . 25 f
2018. jan. 3. 09:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt vettem eszre a ti korosztalyokban, ez vagány dolog lett, nem egy ilyen kiscsaj közölte hogy azért akar csak úgy! Lefeküdni 5-6-7-8-9-10 évvel idosebb palikkal mert "nem tudjak". De mind a ferfi barátaim is közöltek hogy eretlenek illetve azt hiszik attól mert idosebb ferfival fekszenek le megtanulják a szexet miközben meg önmagukat sem ismerik.

Arról nem is beszélve hogy kis beszelgetes után kristály tisztán el van nekik mondva, hogy a korkulonbseg(ami inkább agyi felfogásban mutatkozik meg) miatt nem lesz tobb mint szex, helyeselnek bologatnak mint akiknek minden teljesen mindegy és kepesek akar csak úgy is elveszíteni a szüzességuket hogy meg csak azt se tudjak megmondani miért pont épp azzal a palival akar lefekudni!

Nem bantaskepp mondom csak van ilyen több a környezetben és beszelgettunk velük erről és a választ fentebb említve lathatod...:-)

De ha jól esik csinald, miért gondolod hogy bárki is pont a Te szexuális eletedre kiváncsi? Ha Neked ez Tetszik csinald.

Bár szamomra ez is egy alapvetően éretlen gondolkodasra utal amit a kerdesedben leírtál......

2018. jan. 3. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!