Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki, ha az ilyen pasik vonzanak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha az ilyen pasik vonzanak?

Figyelt kérdés
Ciki,hogyha olyan pasik vonzanak akinek még soha nem volt barátnőjük? Nem tudom miért de szeretem,hogyha én vagyok az első kapcsolata a fiúnak.Valamiért vonzanak a kis esetlen úgy mond tanuló fiúk akiket mindenbe be kell avatni mert eddig még semmilyen élményük nem volt nővel.Nekem már volt kapcsolatom és minden kapcsolatomba eddig mind a kettő srácnak én voltam az első komolyabb kapcsolata.Nagyon ciki,hogyha a sokak áttal úgy hívott "nyomikra" bukom.

2019. máj. 4. 17:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Ajj de mi ebben a rossz emberek, nem hogy örülnétek neki hogy van ilyen is
2019. máj. 4. 17:31
 12/24 Rockarc ***** válasza:
88%
Kamu kerdes, ezt nem lany irta.
2019. máj. 4. 17:36
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés lány vagyok.
2019. máj. 4. 17:37
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves vagy. Ha 20 és mondjuk a 23 éves fiúnál nem zavar, az normális. De ha mondjuk 30, a férfi meg 35... akkor nem mindennapi sajnos. (ettől még jó dolognak tartom)
2019. máj. 4. 17:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem gáz, viszont jelentkeződ millió fog akadni, ebbe legyél biztos, szóval soha nem leszel magányos. :)
2019. máj. 4. 17:42
 16/24 anonim ***** válasza:
49%

Jó, majd bemondásra el is hisszük. A neten a dolgok 90%-a nem az, mint aminek látszik. Egy online társkeresőn a női oldal 25%-a mögött férfiak, vagy frusztrált nők vannak. Szerinted ha akarnám, nem tudnék én is írni olyan kérdést, amivel provokálhatnék? Nem tudnám magam nőnek kiadni?

Hagyjuk már. A stilisztikád, a gondolkodásod, sőt az egész kérdés is tipikus férfi agy szüleménye.

Én egyszerűen azilyen kérdéseket nem tudom komolyan venni, a megérzéseim meg csak nagyon ritkán csalnak.

2019. máj. 4. 17:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam még el,hogy nem vagyok férfi?? Hanem nő vagyok.
2019. máj. 4. 17:45
 18/24 anonim ***** válasza:
Saturday afternoon trap.
2019. máj. 4. 17:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem ciki, van olyan hapsi, akinek még sosem volt barátnője, és tuti bejönne a dolog, hogy nem egyből egy vagy dominával-, vagy egy nagy elvárású valakivel kell megküzdenie a szextatamin.

De mi van akkor, aki olyan nőre vágyna, akinek szintén nem volt még sosem kapcsolata? Ilyen létezhet?

2019. máj. 4. 21:23
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy olyan "tökös" "lány" vagy, mint conchita wurst? :D
2019. máj. 4. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!