Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha az ilyen pasik vonzanak?
Jó, majd bemondásra el is hisszük. A neten a dolgok 90%-a nem az, mint aminek látszik. Egy online társkeresőn a női oldal 25%-a mögött férfiak, vagy frusztrált nők vannak. Szerinted ha akarnám, nem tudnék én is írni olyan kérdést, amivel provokálhatnék? Nem tudnám magam nőnek kiadni?
Hagyjuk már. A stilisztikád, a gondolkodásod, sőt az egész kérdés is tipikus férfi agy szüleménye.
Én egyszerűen azilyen kérdéseket nem tudom komolyan venni, a megérzéseim meg csak nagyon ritkán csalnak.
Nem ciki, van olyan hapsi, akinek még sosem volt barátnője, és tuti bejönne a dolog, hogy nem egyből egy vagy dominával-, vagy egy nagy elvárású valakivel kell megküzdenie a szextatamin.
De mi van akkor, aki olyan nőre vágyna, akinek szintén nem volt még sosem kapcsolata? Ilyen létezhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!