Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy sikeres legyek a nőknél? 23f

Figyelt kérdés
Elvileg a külsőmmel nincs nagy probléma, mégis a legtöbb lány elutasító velem. Interneten vissza se írnak vagy ha igen, akkor nagyon flegmán.
2019. máj. 3. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7: Teljesen fogalmatlan vagy, a tanácsaid a múlt évezredben működtek utoljára. Így maximum a hozzád hasonló 40-esek ismerkednek ma, a 20 éves csajok zaklatásnak veszik. Az ő bugyijukba az okostelefonjukon keresztül vezet az út, ha hiszed, ha nem. Én minimum 50 nőt dugtam meg különböző oldalakról (innen is jó párat) az elmúlt 10 évben, nekem nem fogod bemesélni, hogy ennél van jobb taktika.
2019. máj. 4. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:

10: Pont hogy könnyű. Mert hamar kiderül, hogy ki nem az! ;)

Esetleg lassítsd a tempót a harmadára, de akkor háromszor annyi idő alatt derül ki. :)

2019. máj. 5. 01:59
 13/14 anonim ***** válasza:

11: És mért olyan biztos, hogy a 20 évesek többségének szokásai számítanak a társtalálásban. Egy kézen meg tudod számolni, hányan illenek hozzád legalább félig-meddig, és hát 3-4 fő nem a többség.

Már az is téves szűkítés, hogy a 20 évesek közt van az illető.

A szerelemhez merészség kell, és bizony sokszor van 20-30 év különbség is, és kell legyen tököd felvállalni, hogy igenis ő kell, akár mínusz, akár plusz 40 évvel!

De sokan még a 3 évet se merik elfogadni, vagy más nehézségeket, hiába izzik a levegő.

2019. máj. 5. 02:04
 14/14 anonim ***** válasza:

11: "Én minimum 50 nőt dugtam meg különböző oldalakról (innen is jó párat) az elmúlt 10 évben, nekem nem fogod bemesélni, hogy ennél van jobb taktika."

De ez egy másik témájú topic. A kérdezőnek nem azonos a célja a tieddel, és a kommentelőknek sem.

2019. máj. 5. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!