Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy sikeres legyek a nőknél? 23f
10: Pont hogy könnyű. Mert hamar kiderül, hogy ki nem az! ;)
Esetleg lassítsd a tempót a harmadára, de akkor háromszor annyi idő alatt derül ki. :)
11: És mért olyan biztos, hogy a 20 évesek többségének szokásai számítanak a társtalálásban. Egy kézen meg tudod számolni, hányan illenek hozzád legalább félig-meddig, és hát 3-4 fő nem a többség.
Már az is téves szűkítés, hogy a 20 évesek közt van az illető.
A szerelemhez merészség kell, és bizony sokszor van 20-30 év különbség is, és kell legyen tököd felvállalni, hogy igenis ő kell, akár mínusz, akár plusz 40 évvel!
De sokan még a 3 évet se merik elfogadni, vagy más nehézségeket, hiába izzik a levegő.
11: "Én minimum 50 nőt dugtam meg különböző oldalakról (innen is jó párat) az elmúlt 10 évben, nekem nem fogod bemesélni, hogy ennél van jobb taktika."
De ez egy másik témájú topic. A kérdezőnek nem azonos a célja a tieddel, és a kommentelőknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!