Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy sikeres legyek a nőknél? 23f
Felejtsetek mar el ezt a random vadidegen nokkel valo ismerkedest. Nem kell a forma1-es palyan probalkozni, amikor meg a jogsid sincs meg, es gokart-ot is csak a tv-ben lattal. Tarsasagokba kell jarni, es ott ismerkedni.
43F
Fogadd el, hogy a párválasztás puszta hatalmi játszma, nem több. Temesd el a romantikus ábrándjaidat, és koncentrálj arra, hogy ebben a vérre menő hatalmi harcban minél több muníciód legyen, hogy minél többször te kerekedj felül.
Pl. okos dolog nem leragadni egynél, egyszerre tarts több vasat a tűzben, ha nagyon nem megy, kezdésnek környékezz meg rondábbakat, és legfőképpen vésd az eszedbe: mindig van még ezer csaj. Az sem árt, ha kinézel magadnak egy szimpatikus prostit akit bármikor felhívhatsz. Hidd el, már ez a tudat is bőven elég, hogy a flegmázókat rendre utasítsd. Ha így teszel, előbb-utóbb a csajok fogják törni magukat érted.
Akkor minden bizonnyal ezert szoktam egyedul sorba allni a koncerteken meg a fesztivalokon. Csak tudnam, hogy a tobbiek mit csinalnak ott.
43F
Akkor megis vannak ott emberek, akar ismerosok. Pont ezt javasoltam a kerdezonek, menjen es nezzen korbe, biztos lesz ott valaki, akit ismer. Ha nem, az se gond, leul egy asztalhoz es ott is lehet baratkozni. Nem feltetlenul csajokat kell leszolitani eleg, ha bekerul egy tarsasagba, ahol majd jonnek a tesok, ismerosok innen onnan. Aztan lesz koztuk olyan is, aki epp szabad.
Nem mondom, hogy azonnali modszer, de ez inkabb celravezeto, mint random nokre rairogatni a neten. Annal minden jobb. Es megnyugtatlak, dugig van a telefonon koncertes ismerosokkel, barmikor rairhatok barmelyikre, hogy igyunk meg egy sort valahol. Ezzel arra a maliciozus megjegyzesedre reagaltam, hogy a koncertet hallgatjak es nem ismerkednek. Blodseg. En szinte mindig vegigdumalom a ket zenekar kozotti reszt a korulottem allokkal.
43F
1. Szeresd őket, és mutasd is ki!
2. Fejezd ki, hogy potenciális szerelmi és szexuális partner vagy.
Már ha ilyennek képzeled a párkapcsolatot.
Vannak olyanok is, akiknek pl. a pénz vagy a család fontosabb, mint a szerelmi és szexuális kapcsolat. Férfiak és nők is.
Az is érdekes, hogy miért akarsz a nőknél sikeres lenni.
Ha EGY barátnőt szeretnél, ahhoz nem kell a nőKnél sikeresnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!