Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges az, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az, hogy a nők gyakorlatilag ok nélkül a férfiak bizonyos százalékától megtagadják a párkapcsolat lehetőségét?

Figyelt kérdés
2019. máj. 2. 21:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem ok nélkül. Csak annyi, hogy túlműködik a nemi szelekció. Egyszerűen nincsenek kompromisszumra kényszerülve. Egy nőnek a következő férfi úgy jön, mint a következő busz. A férfiaknak már nincs meg az az előnyök, ami még a 70-es, 80-as években is volt, hogy egy tisztességes, normális munkával vonzóvá válnak a nők számában, akik többnyire nem karrierre törekedtek. A modern nő eltartja magát, független, és kitolja a házasságot, gyerekvállalást. A korabeli férfi pedig nagyon intenzív libidóval rendelkezik, neki sokkal inkább az elevenébe vág, ha nincs párja. Egyszerűen annyi van, hogy a mai nőnek nincs akkora szüksége a mai férfira, mint fordítva, és ezt ki is használják, amennyire csak lehet. Nekem az a tippem, hogy el fognak terjedni a teljesen élethű szexrobotok, és akkor fog ez valamelyest normalizálódni. Más opció nincs. Még a háború lenne, ami megcsapolja a férfiakat, de az meg tilos.
2019. máj. 3. 00:33
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Senkinek sem jar alanyi jogon a kapcsolat. Ezt kéne megérteni, kedves incel barátom.
2019. máj. 3. 01:58
 13/21 anonim ***** válasza:
21%
Szimplán azért, mert ők várják azt a Tökös Tsávót, akiről úgy gondolják, hogy ők be tudják törni - mert annál a szinttől lentebb nem adják a dolgot -, ugyanakkor azok (mármint a nő szerint) legalább megmentik a szingliségtől, aztán meg megy a nagy pofára esés...
2019. máj. 3. 06:04
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Tehát megtagadja, ergó neki sem lesz párja, legalábbis egy hűséges társ, akivel együtt terveznék az életüket. Miért tenne ilyent a nő OK NÉLKÜL? A nő számára is szomorú, ha minden férfitől megtagadja a kapcsolatot, mert nincs komolyanvehető férfi, aztán egyedül marad.

Olyan szempontból mégis csak pozitív az egész, hogy nincsenek erőltetett kényszer kapcsolatok, mint nagyszüleink idején, amikor csak a társadalmi nyomás hatására vonultak kapcsolatba, házasságba. Manapság ilyen szempontból “őszintébbek” a kapcsolatok, sok ember nem köteleződik el, ha nem akar, aztán kiderül, hogy sokan valójában jól meg vannak egyedül, mintsem együtt legyenek valakivel, akire aztán később panaszkodnának a zasszony/férj háta mögött.

2019. máj. 3. 08:23
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Nem ok nélkül !

Aki nem tudja hozni az elvárt szintet annak marad a örök recska.

2019. máj. 3. 13:15
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
Hát mivel egy párom van, 99.99%tól megtagadom
2019. máj. 3. 17:30
 17/21 anonim ***** válasza:
91%
Mi az, hogy ok nélkül? Van rá egyetlen valós és jól megalapozott okuk: az, hogy nem akarnak összejönni veled. Szerintem ez elég ok. Hidd el, ha össze akarnának jönni veled, le sem tudnád őket vakarni magadról.
2019. máj. 3. 19:17
 18/21 anonim ***** válasza:
3%

"Senkinek sem jar alanyi jogon a kapcsolat. Ezt kéne megérteni, kedves incel barátom."

Neked meg azt kéne megérteni, hogy ezzel, hogy ezt kimondod, még nem fogod megakadályozni, hogy a férfiakat a ki nem élt frusztráció szélsőségekbe vagy pusztító háborúba vezesse. Ha már megszülsz hat gyereket egy dél-amerikai nyomornegyedbe, akkor hiába nem tudod egy idő után etetni őket, nem mondhatod nekik, hogy "bocsi, amikor kicsik voltatok, még volt pénzem és nem kellett ennyi kaját adnom nektek. Nem tudok mit csinálni, forduljatok fel, vagy amit akartok". Az őket nem fogja érdekelni. Élnek és ezért élni akarnak, és belülről hajtja őket az életösztön. Lopnak, csalnak, ha elég éhesek lesznek, embert is ölnek, de a kajához hozzá fognak jutni így vagy úgy. Én értem, hogy a szex nem alapjog, és erre előszeretettel emlékeztetnek minket a feministák meg a nőknél nagyon sikeres férfiak, de a libidó sem választás kérdése. Nem kényszeríthetsz szexre senkit, de önmegtartóztatásra sem, amikor természetadta vágyai vannak, amiknek ki kell sülniük. Azok ott vannak, és ha túl magasra teszed a kielégülési árat, mert elszállnak az árak a piacon - mert ez történik, párkapcsolati piaci buborék van - és olyan szituba kerülünk hogy a nőké az összes választás, a férfiaké meg kb. semmi, attól még az én csajozási vágyam nem fog megszűnni. És ha mindent megteszek és még akkor sem leszek elég jó, akkor elkezdem hibáztatni a nőket és a rendszert és frusztrált leszek. És ha sok ilyen lesz, akkor ezek a férfiak a rendszer ellen fordulnak, és abból szoktak szélsőséges ideológiák, aztán majd háborúk lenni. Amit majd te is jól megszívsz, nem csak én. Esetleg nem jobb lenne, ha normális neveléssel rávezetnénk a nőket, hogy ők nem lesznek a világ királynői attól, hogy boldog-boldogtalan bepróbálkozik náluk, és nem abból lesz a jó társ, aki ledumálja róla bugyit a diszkóban? Nyilván nem lehet senkit semmire kényszeríteni, de ez a tendencia szerintem akkor is veszélyes. És nagyrészt a mai, modern nők arroganciája működteti.

2019. máj. 3. 23:15
 19/21 anonim ***** válasza:
4%

"A nő számára is szomorú, ha minden férfitől megtagadja a kapcsolatot, mert nincs komolyanvehető férfi, aztán egyedül marad."

Rengeteg komolyan vehető férfi van. Arról nem a férfiak tehetnek, ha adott nő valami nemlétező eszményképet kerget. Nem a tökéletességet kell hajszolni és kész. Érdekes, hogy harminc felett, amikor már nincs választásuk, erre állítólag rájönnek a nők :)

2019. máj. 3. 23:16
 20/21 anonim ***** válasza:
91%
18: Ez nagy hülyeség ám, magamból kiindulva is tudom. Mindenki a libidóra hivatkozik, pedig az a legkisebb rész a dologban. A libidót kordában lehet tartani, kivered és kész. Egy nap 4x ha úgyvan. Ezzel megtanultam élni, lehet élni. Inkább az érzelmi kötődés hiányzik, a valakihez tartozás építése, közös jövő, ilyesmi.
2019. máj. 4. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!