Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az, hogy a nők gyakorlatilag ok nélkül a férfiak bizonyos százalékától megtagadják a párkapcsolat lehetőségét?
Tehát megtagadja, ergó neki sem lesz párja, legalábbis egy hűséges társ, akivel együtt terveznék az életüket. Miért tenne ilyent a nő OK NÉLKÜL? A nő számára is szomorú, ha minden férfitől megtagadja a kapcsolatot, mert nincs komolyanvehető férfi, aztán egyedül marad.
Olyan szempontból mégis csak pozitív az egész, hogy nincsenek erőltetett kényszer kapcsolatok, mint nagyszüleink idején, amikor csak a társadalmi nyomás hatására vonultak kapcsolatba, házasságba. Manapság ilyen szempontból “őszintébbek” a kapcsolatok, sok ember nem köteleződik el, ha nem akar, aztán kiderül, hogy sokan valójában jól meg vannak egyedül, mintsem együtt legyenek valakivel, akire aztán később panaszkodnának a zasszony/férj háta mögött.
Nem ok nélkül !
Aki nem tudja hozni az elvárt szintet annak marad a örök recska.
"Senkinek sem jar alanyi jogon a kapcsolat. Ezt kéne megérteni, kedves incel barátom."
Neked meg azt kéne megérteni, hogy ezzel, hogy ezt kimondod, még nem fogod megakadályozni, hogy a férfiakat a ki nem élt frusztráció szélsőségekbe vagy pusztító háborúba vezesse. Ha már megszülsz hat gyereket egy dél-amerikai nyomornegyedbe, akkor hiába nem tudod egy idő után etetni őket, nem mondhatod nekik, hogy "bocsi, amikor kicsik voltatok, még volt pénzem és nem kellett ennyi kaját adnom nektek. Nem tudok mit csinálni, forduljatok fel, vagy amit akartok". Az őket nem fogja érdekelni. Élnek és ezért élni akarnak, és belülről hajtja őket az életösztön. Lopnak, csalnak, ha elég éhesek lesznek, embert is ölnek, de a kajához hozzá fognak jutni így vagy úgy. Én értem, hogy a szex nem alapjog, és erre előszeretettel emlékeztetnek minket a feministák meg a nőknél nagyon sikeres férfiak, de a libidó sem választás kérdése. Nem kényszeríthetsz szexre senkit, de önmegtartóztatásra sem, amikor természetadta vágyai vannak, amiknek ki kell sülniük. Azok ott vannak, és ha túl magasra teszed a kielégülési árat, mert elszállnak az árak a piacon - mert ez történik, párkapcsolati piaci buborék van - és olyan szituba kerülünk hogy a nőké az összes választás, a férfiaké meg kb. semmi, attól még az én csajozási vágyam nem fog megszűnni. És ha mindent megteszek és még akkor sem leszek elég jó, akkor elkezdem hibáztatni a nőket és a rendszert és frusztrált leszek. És ha sok ilyen lesz, akkor ezek a férfiak a rendszer ellen fordulnak, és abból szoktak szélsőséges ideológiák, aztán majd háborúk lenni. Amit majd te is jól megszívsz, nem csak én. Esetleg nem jobb lenne, ha normális neveléssel rávezetnénk a nőket, hogy ők nem lesznek a világ királynői attól, hogy boldog-boldogtalan bepróbálkozik náluk, és nem abból lesz a jó társ, aki ledumálja róla bugyit a diszkóban? Nyilván nem lehet senkit semmire kényszeríteni, de ez a tendencia szerintem akkor is veszélyes. És nagyrészt a mai, modern nők arroganciája működteti.
"A nő számára is szomorú, ha minden férfitől megtagadja a kapcsolatot, mert nincs komolyanvehető férfi, aztán egyedül marad."
Rengeteg komolyan vehető férfi van. Arról nem a férfiak tehetnek, ha adott nő valami nemlétező eszményképet kerget. Nem a tökéletességet kell hajszolni és kész. Érdekes, hogy harminc felett, amikor már nincs választásuk, erre állítólag rájönnek a nők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!