Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más sem szokott próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sem szokott próbálkozni az ismerkedéssel negatív hozzáállás miatt?

Figyelt kérdés

Sokszor teszem fel magamnak a kérdést, hogy van-e értelme időt pocsékolni rá mikor az előző meg az azelőtti lánnyal sem jött össze.

Ti ilyenkor lazán el tudtok tekinteni felette, hogy úgysem jött volna össze, vagy bennetek van a 'de jó lett volna mégis megpróbálni' érzés?

Már csak amiatt is mert mondjuk nem vagytok top külsejűek, presztízs értékűek, és emiatt eleve hátrányosként tekintetek magatokra.

2019. máj. 2. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom:( Nehezen tudom elképzelni a helyzetet, én láttam nem top pasikat is kapcsolatban természetesen, nem a nőkre gondoltam.. Azt nem tudom nálad mi lehet a baj..
2019. máj. 9. 17:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Valamint az is, hogy félénkebb vagyok alapból, így meg, hogy nem vagyok biztos magamba legalább 50-szer elgondolkodom, hogy kezdeményezzek-e egyáltalán, de 3 alkalomból kétszer inkább meghátrálok, a maradék egy meg elutasít.
2019. máj. 9. 18:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Megtudhatjuk hogy hány éves vagy? Csak mert hogy te már feladtad... Fura dolog ez. Anélkül kapsz elutasítást,hogy esélyt kapnál arra hogy megmutasd ki is vagy. Nem értem a mai lányokat..
2019. máj. 20. 21:05
 14/19 A kérdező kommentje:
22 leszek nemsokára.
2019. máj. 20. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor bizony még bőven van időd találni egy asszonyát! 😊
2019. máj. 20. 22:33
 16/19 A kérdező kommentje:
Statisztikailag bebizonyították, hogy aki ebben az időszakban nem kell senkinek meg nem tud csajozni, az nem fog a későbbiekben sem kelleni senkinek.
2019. máj. 20. 22:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Na akkor ha tudod, akkor már abba is hagyhatod a rinyálást. Fogad el hogy ennyi vagy. Rajtad kivül rengeteg hasonló szerencsétlen lúzer van. Ez van.
2019. máj. 20. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Xard le az egészet, túl van értékelve az egész párkapcsolatosdi. Ha nem megy, akkor foglalkozz inkább azzal, amiben jó vagy. :) A nőket meg nézd annak, amit valójában érnek, levegőnek. :D
2019. jún. 10. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy jó prosti jó orvosság eme problémára. Kapard össze rá a lóvét és menj el egyhez. De csak olyanhoz menj akinek rengeteg jó beszámolója van. A pénzt meg ne sajnáld. És pont.
2019. jún. 23. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!