Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnék olyan férfit, aki passzol hozzám személyiségre?
Akárkivel randiztam/jártam eddig, folyton az volt a probléma, hogy egyszerűen nem illettünk össze. De igazság szerint még csak olyan férfi ismerőseim vagy barátaim sincsenek, akikkel tényleg annyira hasonlítanánk.
Régebben azt gondoltam, elég pár lényegesebb közös pont, de sajnos éppen az apróságokon csúszik el a dolog...
Már próbáltam anno társkeresőn is ismerkedni, egyetemen is, utcán is volt rá példa, de semmi. Ráadásul 1-2 hét beszélgetés alatt ki sem derülnek az ilyen dolgok.
Szerintetek mit kellene tennem?
23N
A személyiségek illeszkedése a legfontosabb egy kapcsolatban. Szóval amit tehetsz az az, hogy olyan helyen ismerkedsz, ahol adott egy közös érdeklődés!!
Főleg mivel kiemelted a halogatást-lustaságot, ezért azt javasolnám, hogy ha sportolsz valamit, akkor azon keresztül lenne érdemes.
Garantálni meg semmit nem lehet. Lutri az egész ismerkedés dolog. Lehet beszerelmesedsz, leszáll rád a rózsaszín köd, aztán emiatt csak évek múlva veszed észre a párodról, hogy nem illetek össze, mert egyszerűen nem vehetted észre néhány elviselhetetlen rossz szokását.
Mondjuk azért az, hogy valaki érzelmes, vagy pedig egy rideg jégcsap, az nem éppen "apróság"...
A többi, amit felsoroltál, azt viszont kissé szőrszálhasogatásnak érzem. Miért kéne, hogy ugyanolyan legyen a humorérzékünk? Miért kéne ugyanúgy menedzselnünk a mindennapjainkat? Mi lesz a következő? Nem ugyanaz a kedvenc filmetek?
Való igaz, hogy ha az értékrend és a célok különböznek, akkor ott sok jót ne várjunk. De basszus, az ilyen apró eltérések, hogy mondjuk más könyveket vagy filmeket szeretünk, vagy más tudományterületek érdekelnek, pont, hogy izgalmassá teszik a kapcsolatot. Én sokkal jobban szeretem, ha valami másért is csodálhatom a szerelmemet, és nem csak saját tükörképemet látom benne.
Nálad inkább a tolerancia, és a kölcsönös megbecsülés és tisztelet hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!