Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatnék olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnék olyan férfit, aki passzol hozzám személyiségre?

Figyelt kérdés

Akárkivel randiztam/jártam eddig, folyton az volt a probléma, hogy egyszerűen nem illettünk össze. De igazság szerint még csak olyan férfi ismerőseim vagy barátaim sincsenek, akikkel tényleg annyira hasonlítanánk.

Régebben azt gondoltam, elég pár lényegesebb közös pont, de sajnos éppen az apróságokon csúszik el a dolog...

Már próbáltam anno társkeresőn is ismerkedni, egyetemen is, utcán is volt rá példa, de semmi. Ráadásul 1-2 hét beszélgetés alatt ki sem derülnek az ilyen dolgok.

Szerintetek mit kellene tennem?

23N

2019. máj. 2. 11:18
1 2
 1/13 LazyJones ***** válasza:
77%
Segítene, ha többet lehetne tudni arról, milyen is vagy, hátha rossz helyen keresgélsz; amúgy meg keresni, remélni, nem feladni. Olyan nincs, hogy senki nem passzol hozzád, olyan van, hogy nem találtok egymásra. Amúgy meg a kapcsolat sokszor apróságokon múlik, de nem feltétlenül azon, mennyire vagytok bennük azonosak, inkább azon, mennyire tudjátok tolerálni egymás eltérő dolgait.
2019. máj. 2. 11:25
 2/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem fogsz találni. Tudom, mert fordított nemekkel végigjártam ezt az utat, és mindig valami idióta aprósághalmaz ami tönkretesz mindent - ezért gondolom úgy, hogy a szerelem az egyszerű embereknek van akiknek a legtöbb dolog "mindegy".
2019. máj. 2. 11:28
 3/13 A kérdező kommentje:
1: Olyanokra gondoltam most, hogy mondjuk a másiknak más egy kicsit az élethez való hozzáállása. Pl. engem zavarnak a lusta, halogató emberek, mert én meg mindig megtervezem a dolgaimat. Vagy ha a másik ridegebb, én pedig elég érzelmes vagyok. Vagy ha nem egyezik a humorunk. Lehetne sorolni dolgokat.
2019. máj. 2. 11:33
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
A személyiség egy hazug illúzió.
2019. máj. 2. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Mistani párom sem hasonlit hozzám pár fontos dologban,de inkább kompromisszumot kötök magamban,hogy oke ezekben a dolgokbannem vagyunk egyformák,de nem is vagyunk olyan helyzetbe,hogy ezeket meglépjük. Egyébként az összes kapcsolatom egy chates sziával kezdödött majd hónapokon át chateltünk mire eljutottunk oda,hogy igen ebből lehet valami. Vele is próbálok lasabb lenni mert nem akarok semmit elrontani azzal,hogy ez nekem fontosabb így várok,hogy ő is ugyanazon a színten legyen,mint én. 25N ő 22F
2019. máj. 2. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Teljes mértékben megtudlak érteni. Nekem fontos az intelligencia és az érzelmi intelligencia is szintén. A humor is jó ha passzol, és ahogy idősödtem én is rájöttem hogy fontos az hogy passzoljunk mert nem jó hogy ha rengeteg főleg fontos dolgok nem közösek. :) Pl én motivált vagyok,pozitív és szeretem ha a másik is az és tudjuk egymást felfelé húzni, ha meg nehezebb napok vannak, akkor egymást motiválni...stb Szerintem próbálkozz, úgyis összefog jönni előbb vagy utóbb. :) ha a reményed elvesztetted ajánlom neked hogy nézz utána a vonzás törvényének. :) Egyébként merre laksz? 21/F
2019. máj. 2. 12:01
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezzel én is hasonlóan vagyok, a megoldás talán az lehet, hogy sok emberrel ismerkedj.
2019. máj. 2. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy ismerkedsz, nem pedig egy randi után "jártok"
2019. máj. 2. 12:54
 9/13 anonim válasza:

Amit eddig írtál az pont egyezik velem :D

Izginek tűnik...

2019. máj. 2. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Áhh én pont az ellentéted vagyok. :D pedig kíváncsi lennék rád.
2019. máj. 2. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!