Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexinek szoktak tartani, de személyiségre meg nem jövök be szinte senkinek igazán, azzal mit tudnék tenni?
Én nem vágyom arra, hogy valakivel csak szexelgessunk néha, ha már ismerkedek, akkor az legyen normálisabb.
Viszont a legtöbb esetben az szokott lenni, hogy külsőre vonzódnak hozzám a férfiak, kedvelni is szoktak, de valahogy ennyi.
Tény, hogy elég visszahúzódó típus vagyok, de azt meg nehezen hiszem el, hogy mindenkinek nagyon extrovertált nő kell.
Ezenkívül viszont normálisan szoktam a másikhoz állni, próbálok rendesen beszélgetni, nyitott vagyok bármilyen programra, csak kicsit félénk vagyok.
Ezzel lenne vajon a gond, vagy más lehet a háttérben?
Keress olyan pasit, aki nem azzal nyit , hogy “szex? “
Aki igazán meg akari ismerni, snnak fontosabb, hogy beszélgessetek, ismerkedjetek először, és ő neki nem lesz gond, hogy félénkebb, ,visszahúzódobb vagy.
A félenk lányokat egyebként “kinyírják” a csak szexet akaró hapsik.( tapasztakat)
Ennyi alapján nekem bejössz. Pont hogy félénkebb nőt keresek. Az extrovertált tipus nem jön be. Mivel én is introvertált vagyok.
Nem ezzel van a gond, valami más lehet. Van valami tipped hogy mi?
Ezzel én is így vagyok. 26/f
Szexuális megjegyzések szoktak lenni, én meg ilyenkor közömbös fejet vágok, hogy "miért?" Miért mindig a szex a legfontosabb.
Szerintem amúgy unalmasnak tartsák az ilyen embereket, mert nem nyílnak meg rögtön. Küzdeni kell értük és nincs türelmük semmire. Minek pazarolja az időt rá, ha ott a másik akit egyből megkaphat. Pedig lehet sokkal jobban járt volna ha türelmes lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!