Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, akiknek tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akiknek tetszenek a kopasz pasik: mit találtok bennük annyira szexinek?

Figyelt kérdés

A kopaszság olyan "macsós"? Vagy a nyers erő megtestesítője? Esetleg jó a kopasz fejbőrt simogatni? Vagy valamilyen különleges kisugárzás társul hozzá?

Nektek mit sugall a kopaszság? Miért van az, hogy sok nő képtelen ellenállni a tar férfiaknak? Mit gondoltok erről?

2018. márc. 21. 08:31
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Oh, az én vagyok. És képzeld el, hogy semmit, semmit nem gondolok róla. Csak szoktak rám itt-ott nyeríteni férfiak, és észrevettem, hogy ha valamelyik kopasz, arra visszanyerítek. Ennyi a nagy történet. Elég filozofikus alkat vagyok, de a kopaszsághoz nem társul semmiféle gondolatkör a fejemben, csak úgy ösztönösen jön belőlem a vonzalom a kopasz legyeskedőim felé.

Háttéradalék: apukám is nagyon korán megkopaszodott, és imádom őt, fantasztikus ember, hatalmas arc! Lehet ezért, de nem tudom.

2018. márc. 21. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem szoktam gondolkodni rajta, hogy miért, de nekem is bejön. Mondjuk én magam egy metálos/punkos vonalon mozgok, úgyhogy szeretem a férfias férfiakat. :D
2018. márc. 21. 09:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Őszinte legyek, még én sem gondolkoztam el rajta, h miért tetszett meg a kopaszság (egy pasival kezdődött, de rájöttem ez folytatódott). Vhogy, sportosabb, letisztultabb, nincs az, h belövöm a sérom, így nincs benne erőltetettség. Önmagát (kopaszságát) vállaló férfi. És igen, van benne vmi nyers erő, lehet az előbb felsorolt okok miatt. De, az is lehet, h a hímvessző makkocskájára emlékeztet tudatalatt? :) Sztem, most befejezem, még mielőtt megírom a doktori disszertációmat a kopaszságról. :)
2018. márc. 21. 11:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem kimondottan a kopaszok, hanem közülük is van, aki tetszik és van, aki nem. Szóval nem célirányosan csak a kopaszokat keresem, nincs különösebb vonzerejük számomra.
2018. márc. 21. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a kopasz férfiakat, a párom mégis kopasz :)

Alig van haja, (akrcsak az apjának), és azt a keveset meg inkább letolja, mert amúgy kicsit hülyén néz ki.

De nem érdekel, a pillantásába, a hangjába, az érintésébe és a természetébe szerettem bele, nem a kopaszságába :)

2018. márc. 21. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nem érdekel 5-ös, de ne adj úristen szakítanátok, utána, ha meglátsz egy kopaszkát megdobban a szíved, ez tuti. :D
2018. márc. 21. 18:01
 7/8 anonim ***** válasza:
A nők az érzéseik, megérzéseik mentén működnek, kérdező. Nekik nem olyan fontos a logikai, egymásra épülő gondolkodás, mint nekünk pasiknak. Így aztán halva született ötlet számonkérni rajtuk, hogy mit miért éreznek.
2018. márc. 23. 08:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Miquel... :) Ne, jó. Ti nem mentek az érzéseitek után mi? :D Meg logika, meg apám farka. Ugye, ezt te sem írtad komolyan. Egy férfi sokkal sebezhetőbb, mint egy nő, mivel az érzéseiteket nem tudjátok kezelni, sokszor bábuként játszanak veletek. Egy csinos nő azt csinál veletek, amit akar. Igazam van, vagy nincs igazam? Hagyjad már ezt a soviniszta hülyeséget.
2018. márc. 23. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!