Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én hol találhatnék barátnőt?
Nagyon bénán alakult eddig az életem. Olyan középiskolába jártam akkor szinte csak fiúk voltak. Bulizni nem járok. Most már dolgozom. De ott csak idősebb nők vannak, én vagyok a legfiatalabb mindenki közül.
Már kezdem azt érzeni, hogy nekem sosem lesz már barátnőm, mert nem tudom hol ismerhetném meg, főleg mivel csendes személyiségű is vagyok.
Most 21 éves vagyok.
Tudok egy melóhelyet, ahol az alatt a két év alatt, míg ott dolgoztam, minden szingli pasi megtalálta a párját (már aki nem kézzel-lábbal tiltakozott, de még azoknak is jutott egy tapasztaltabb nő, aki szereti beavatni a szűz fiúcskákat!). Igaz, hogy minimálbéres munkahely, de mindenki el tudja dönteni, mi a fontosabb.
Akit érdekel, priviben írjon rám a részletekért! :)
Szövegértési probléma van? :)
Vagy álmodik a nyomor?
Nektek is meg tudom adni a melóhely számát! ;) Nőknek is!
Én férfi vagyok és nem vagyok rászorulva (te úgy látszik rá voltál) de kösz azért :-)
Na meg nem csak ez alapján a kommented alapján írtuk szerintem amit írtunk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!