Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jóképű, feminin férfiként hogy találhatnék koromban hozzám illő barátnőt?
Nagyjából csak a tiniknek tetszem, de közülük sem soknak. Közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de úgy nézek ki, mint egy esetlen tini. Alkatilag vékony vagyok (nem csontsovány), magas a hangom, szakállam sem nő rendesen. Senki nem vesz komolyan, nem tartanak férfinak.
Az élet más területein pedig sikeres vagyok: van pénzem, ambiciózus vagyok, sok mindenhez értek. A társkeresés szempontjából viszont egy csőd az életem. Senki nem szemez velem sehol, soha egy mosoly, társkeresőn meg se match, se válasz.
A 2-es vagyok. Csak hülyültem. :D
Ismerkedni bárhol lehet, ha van önbizalmad. Ha nincs akkor ugy szerezhetsz, ha olyan helyzetbe mész, ami neked félelmetes. Menj csajozni, minél többet csinálod, annál tapasztaltabb leszel. Minél jobban hozza fogsz szokni a társaságukhoz, és lesz tapasztalatod és önbizalmad is. Akkor egyszerű lesz.
4-es.
Ez ilyen egyszerű. Ne abból indulj ki, amit a helyzetükbe beletörődő, lúzer GYIK-es pasik mondanak itt az oldalon.
#7: Hmmmmm...
Szal egy év intenzív súlyemelés növivel, azalatt megnő a haj meg a szakáll, ezt kihidrogéneztetni, és bármilyen problémát/élethelyzetet megoldani úgy, hogy odab*szok egy kalapáccsal.
Nem is rossz. Kipróbálom. Viszlát a police.hu-n :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!