Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy lemaradtam a boldog házasságról? 32/F
Egyre inkább azt látom,hogy a hozzám korban megfelelő normális nők már házasok és gyerekük van.
Akik meg maradtak azoknak pedig én nem igazán vagyok kívánatos.
Nyugi a nagy részük mostanában fog elválni mert igazi tuskónak szültek csak "hát neki eddig nem tűnt fel, hogy ilyen a párja". Amúgy meg van aki normális, egyszerűen csak nem lett végül örök élet meg egy nap a kapcsolata az előző párjával. Férjemet 31 éves korában ismertem meg, nem volt soha házas, egyszerűen nem talált olyan nőt akivel lehetett volna 3-4 évnél tovább együtt maradni. Mikor összeházasodtunk 36 volt. Nem vagy elkésve.
Attól, hogy valaki házas még közel sem biztos, hogy boldog is. Sőt... amilyen hulladék kapcsolatokban megmaradnak az emberek szerintem a házasságok minimum 60-70%-a csak az anyagi függés vagy közös dolgok miatt tart még. Eleve rengetegen olyan emberrel házasodnak össze akibe nem is szerelmesek. Aztán csodálkoznak, hogy nem jó a kapcsolat és nem boldogok.
Mellesleg, a másik megközelítése ennek, hogy a házasságkötés az olyan mint az ingatlaneladás. Akkor kell eladni egy ingatlant amikor az ingatlanárak a csúcson vannak, nem akkor amikor válság van és éppen szart sem érnek.
Egy nő értéke 25 éves korától elkezd zuhanni, ezért házasodnak a nők hamarabb, mert érzik hogy zuhan az értékük. Ugyanígy egy férfinek 35-40 évesen van a legmagasabban a kelendőségük. Akkor kell értékesíteni magad, a társkeresési PIACON, mert hogy ez is egy piac.
"Egy nő értéke 25 éves korától elkezd zuhanni, ezért házasodnak a nők hamarabb, mert érzik hogy zuhan az értékük. "
:D :D :D :D :D
Akkor én már vén sz..r vagyok 28 évesen. Jó tudni. :D
Ja, és tudod, nem ezért házasodnak, te hibbant idióta.
Hanem, mert ha pl. 22, 23 évesen megtalálják a párjukat, akivel együtt is élnek, szeretik egymást, akkor most mire várjanak?
A nőket max egy dolog ami szorítja, a biológiai idő, ezért érdemes a húszas éveikben szülnie egy nőnek, mert 30 fölött már lehetnek problémák.
És mi van azokkal a 30 fölötti nőkkel, akik jól tartják magukat, kb 10 évet letagadhatnának és nincs gyerekük? Szerinted értük nem kapkodnak a férfiak? Te szemellenzővel közlekedsz?
És szerinted egy férfi, gyerekkel mennyire kelendő?
Itt egyedül a gyerek okozhat problémát, de ha egy nő nagyon jól karban van tartva, akkor még 40 évesen is rettentően kelendő.
Kérdező: tégy meg mindent azért, hogy legyen valakid, ne siránkozz. Miről maradtál volna le? Semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!