Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni hogy tetszem e neki, mit tegyek?
Sziasztok !
Már régóta vágyok egy komoly kapcsolatra, viszont a környezetembe nem tudom elképzelni magam senkivel, ezért felregisztráltam egy társ kereső oldalra.
Elkezdtem beszélgetni egy nagyon szimpatikus lánnyal, és nagyon tetszik.Küldtem neki én is képeket magamról,
de nem jelzett vissza hogy tetszek e neki, vagy hogy "helyes " vagy ronda vagyok e.
Viszont folyamatosan azt mondogatja hogy szeret , és így teljesen tanácstalan vagyok. Hogy úgy szeret mint egy barátot vagy be is jövök neki..
Az az igazság hogy azt megvégképp nem akarom hogy nem tetszsek neki, és össze jön velem a személyiségem miatt, mert az sértene a büszkeségemet, meg nem hiszem hogy sokáig müködne így.
Ezért pontot akarok tenni az ügy végére
Ugyan még a talit nem sikerült megoldani, mert eléggé mesze lakunk egymástól, de hogy mondjam.. Ha nem tetszek neki, akkor offolnám, és keresnék mást egy közelit, mert lány barátból van elég, én párt keresek, nem beszélgető partnert.
Hogyan kérdezek rá szerintettek hogy bejövök e neki, vagy csak egy jó barátként tekint rám?
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!