Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki bejön, de nem tudom eldönteni én tetszem e neki. Szerintetek?
A csapat új, fiatal, majdnem velünk egykorú edzőt kapott.
Az elején nem nagyon szimpatizáltunk vele, de már jobb lett a "kapcsolatunk" vele. Nagyon megkedveltem, de nem vagyok jó testbeszéd olvasó, így a tanácsotokat kérem. Nagyon jó fej lett velem, miután megmondtam neki hogy egy kicsit kiengedhetne. Csomószor elmosolyodott amikor felé néztem. Elég gyakran csipkelődik velem, visszavág poénosan a beszólásaimra. Ma is a segítségemet kérte, amíg a többiek lent voltak, viszont amikor felmentem vele, csak néztem amit csinál. Amikor rákérdeztem hogy azért hívott e fel hogy menjek utána, hangosan felnevetett. És még voltak ehhez hasonló szituációk. Szerintetek? (5év korkülönbség)
miféle edző?
Ha mondjuk ő alkalmazott, te meg diák... vagy fene tudja érted. Talán etikailag is tiltott neki, de lehet, hogy tetszel neki, csak tilos randiznia veled stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!