Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es sportos férfiként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es sportos férfiként van esélyem találni 30-as nagyon kövér hölgyet?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy 20-25 év korkülönbség jelentős,de a zsánereim a 30-40 év közötti rendkívül túlsúlyos nők.Talán van olyan,aki a kicsit idősebb férfiakat kedveli.

2019. ápr. 29. 12:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ha nekem az ekkora nők tetszenek,s szépnek tartom őket,az miért fétis? Szerintem inkább vonzódás.
2019. ápr. 29. 13:30
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Sose felejtem el, hogy 20 eve mikor "molettnek" éreztem magam es kövérkent irtam vissza egy sracnak majd foto utan visszairt hogy neki en tul vekony vagyok ( 70-72 kg voltam kb 172 cm-hez) :-D

Most mar tobb a plusz, de meg igy is nagyon sovany lennek a 180 kg-hoz kepest :-D

2019. ápr. 29. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan talalsz, sot meg orulni is fognak neked :D

Bar a 200 kg-s no annyira nem gyakori, meg nem is hiszem, hogy nagyon kimegy a hazbol, szoval itt jo helyen jarsz, vagy meg probalkozhatsz tarskereson is.

2019. ápr. 29. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem már mindenki cseszeget a 100 kg súlyom miatt. Neked meg túl karcsú lennék. :-)
2019. ápr. 29. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem unod még fatfan? Azért az már eléggé vérciki hogy itt kuncsorogsz mióta egy g... dagiért. Még nekik sem kellesz?

A puha idomok azok 5-10 kiló súlyfeleslegnél vannak. Felette csak kemény húsú, formátlan nők vannak.

2019. máj. 3. 10:53
 16/16 anonim ***** válasza:
De jó volt ezt olvasni, amikor még anyukám is folyton leszól a súlyom miatt, pedig én alig eszem, arányos is vagyok, de pajzsmirigy problémával, és cukorbetegséggel küzdök. Most két hónap alatt valószínűleg az inzulin hatására lement több mint 7kg, de még van miből fogyni. Jó hogy mindezek ellenére valakinek meg túl vékony lennék, mert kétszer ekkorára vágyik. :) Ez szuper. :)
2020. aug. 19. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!