Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos férfiak miért nem elégszenek meg átlagos nőkkel?
Figyelt kérdés
Itt és a való életben is látom, hogy teljesen átlagos, sőt sokszor az átlag alatt lévő férfiak is átlag feletti nőkről álmodoznak. Akkor is, ha van barátnőjük, sokkal jobbat, "bombábbat" akarnak. Nem elég a tanárnő vállig érő hajjal, átlagos testalkattal, a plasztikázott, póthajas plus size modell jobban bejönne dupla E-s mellekkel. Nem elég az aranyos bolti eladó lány, nekik Playmate kell. Nem elég a kedves ápolónő farmerban és virágos felsőben, akkor sem, ha bent fekszik az ágyukban, ők titkon a nyilvánvalómibőlél szilikon a lelke kisasszonyokra r.cskáznak. Miért? Mi a jó ebben?2019. ápr. 29. 11:14
21/25 anonim válasza:
"plus size modell"
A legtöbb férfi nem ilyen nőre vagyik. Ők már a telt lányok.
22/25 anonim válasza:
#16: tényleg szűz vagyok, de még nekem sem lenne tök mindegy, hogy ki nyúlna a gatyámba. Azért van egy szint, amit a másiknak meg kell ütnie, még akkor is, ha valaki marhára ki van éhezve szerintem ahhoz, hogy élvezze is, amit a másik csinál vele.
23/25 anonim válasza:
Nekem bejönnek a telt nők, akik nem túl kövérek, de nem a műnők.
24/25 anonim válasza:
Hát, ez vicces, én meg pont fordítva látom: átlagos férfiak próbálkoznak átlagos nőknél, akiknek ők messze nem elég jók. Épp, hogy az átlagos nők hiszik azt, hogy nekik is a legjobb pasi kell, hogy járjon.
Amúgy meg van egy olyan gyanúm, hogy a nők nem értik az "átlagos" fogalmát. Ti egy szerintünk átlagos pasit valszeg mélyen átlag alattinak gondoltok, a szerintetek "átlagos" pedig a mi fogalmaink szerint 9-10-es kategóriájú alfahím.
25/25 anonim válasza:
Én fordítva látom. Átlag jucika csak addig kedves és jófej, amígy 80 kiló, mihelyst lefogy 50-re, már "Különb vagyok attól, hogy hozzád szóljak" emberré változik. Volt szerencsém sajnos ehhez. Nem szeretem a szilikonos műnőket és világ életemben az aranyos, csinos, de átlagos "szürke egér" csajszit kerestem. Más kérdés, hogy ők nem engem keresnek. Szerintem túl sok tévét nézel, onnan szeded ezeket a tévképzeteket. Kapcsold ki az éjjel-nappal dugapest -et és nyisd ki a szemed az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!