Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért elégszenek meg az átlagossal?
hahaha. Már ez is baj? Ha túl nagyok az igényeim, az is baj. Ha beérem az átlagossal, az is baj.
Amúgy meg különben se találtam elég különleges lányt, aki nem volt ribizli, és szimpatikus lettem volna neki. Szinte mindnek csak macsók meg kisfiúk kellenek, átlagos élettel, átlagos célokkal, stbstb.
22/F
Azért a személyiséget ne keverjük az egyenlőséggel, mert semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Miért nem egyéniségeket, különlegességeket keresnek? Mert mindenkinek mást jelentenek ezek a szavak. Számomra ha ezt mondja magáról egy ember, hogy ő egy egyéniség, egy különlegesség, az felettébb ellenszenves tulajdonság, elég beképzeltnek hat ez a kijelentés, ha valaki például a feleségéről mond ilyesmit, az lehet, hogy szeretetből mondja, de olyan, mintha valami trófeáról beszélne, ami szintén nem valami előnyös.
A legtöbb embernek nincsenek nagy igényei, ezért inkább olyan átlagos társat keres, akinek szintén nincsenek az egekben az elvárásai, mert ,szerintem nem csak én vagyok ezzel így, az ilyen "egyéniségeknek" igenis gyakran irreálisan magas elvárásaik vannak.
Ha azt mondom egy lányra, hogy átlagos, az nem feltétlen rossz. Pl ne legyen a normálistól elrugaszkodott. Egy erős példa: ne legyen olyan haja, hogy oldalt full le van borotválva, mert visszataszító, vagy ne legyenek olyan nem hétköznapi szokásai, ami elrettentő lehet a számomra. Ez esetben is azt mondod, hogy ne érjem be az átlagossal, a normálissal? Miért? Feltétlenül valami a normálistól elrugaszkodott dolgot kéne keresnem?
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!