Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért elégszenek meg az átlagossal?
Attól is függ, hogy mit nevezünk átlagosnak. Az én értelmezésem szerint az átlagos az, aki nem tud felmutatni semmilyen különleges hozzáértést vagy érdeklődést. Gesztenye-effektus, ha egyet láttál belőlük, láttad az összeset. Nos, én nem ilyet keresek.
Viszont az otthonülős, szolíd, csendes és társai tulajdonságok nem kizáró okai a fentieknek. Az egyéniség nem azt jelenti, hogy színes függönybe öltözve kiabál a főtéren. Introvertált vagyok, hasonlót keresek, egy extrovertálttal nem jönnék ki jól. S természetesen én sem vagyok átlagos. Van ennek pozitív és negatív része is.
Én egy cserfes, kacér, játékos, domináns lányt szeretnék.
Ez nem átlagos, azt hiszem :)
Talán azért keresnek ilyen nőt mert ők is ilyenek.
Most mondhatná h szeretnék egy Jessica Alba-t de úgy se kapod meg akkor meg mire az elvárások.
De ez mért zavar ha Full extrás csaj vagy 10 mp alatt találsz pasit ha meg nem, akkor te is max csak az átlagos felhozatalból választhatsz.
Ennyi
25 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!