Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak miért elégszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért elégszenek meg az átlagossal?

Figyelt kérdés
Annyiszor hallottam már: csak egy átlagos lányt akarok! De miért? Meg miért az a preferálandó tulajdonság, hogy otthonülős,szolid,csendes,visszahúzódó,nincsen sok barátja/ismerőse stb... Miért pozitív ez? Miért nem egyéniségeket, különlegességeket keresnek? Vagy nem egyenrangú társat akarnak maguk mellé az emberek?

2014. febr. 7. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az jobb kérdés lenne, hogy a lányok miért nem elégszenek meg az átlagossal?
2014. febr. 7. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
a legtöbb azért bazz+ mert az extra az egy elkényesztetett majom pica aki élből egy átlagos pasit elutasít
2014. febr. 7. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy mit nevezünk átlagosnak. Az én értelmezésem szerint az átlagos az, aki nem tud felmutatni semmilyen különleges hozzáértést vagy érdeklődést. Gesztenye-effektus, ha egyet láttál belőlük, láttad az összeset. Nos, én nem ilyet keresek.

Viszont az otthonülős, szolíd, csendes és társai tulajdonságok nem kizáró okai a fentieknek. Az egyéniség nem azt jelenti, hogy színes függönybe öltözve kiabál a főtéren. Introvertált vagyok, hasonlót keresek, egy extrovertálttal nem jönnék ki jól. S természetesen én sem vagyok átlagos. Van ennek pozitív és negatív része is.

2014. febr. 7. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert azokkal, akik magukat "egyéniségnek és különlegesnek" tartják magukat hosszú távon nehéz együtt élni. Nekik senki nem felel meg, mert túl nagy az egójuk. Egyébként pedig mindenki különleges valamiben, csak idő kell hozzá, amíg felfedezik. Olyan párt kell találni, aki számára különlegesek vagyunk.
2014. febr. 7. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egy cserfes, kacér, játékos, domináns lányt szeretnék.

Ez nem átlagos, azt hiszem :)

2014. febr. 7. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Talán azért keresnek ilyen nőt mert ők is ilyenek.

Most mondhatná h szeretnék egy Jessica Alba-t de úgy se kapod meg akkor meg mire az elvárások.

De ez mért zavar ha Full extrás csaj vagy 10 mp alatt találsz pasit ha meg nem, akkor te is max csak az átlagos felhozatalból választhatsz.

Ennyi

25 F

2014. febr. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!