Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiak miért nem elégszenek meg átlagos nőkkel?

Figyelt kérdés
Itt és a való életben is látom, hogy teljesen átlagos, sőt sokszor az átlag alatt lévő férfiak is átlag feletti nőkről álmodoznak. Akkor is, ha van barátnőjük, sokkal jobbat, "bombábbat" akarnak. Nem elég a tanárnő vállig érő hajjal, átlagos testalkattal, a plasztikázott, póthajas plus size modell jobban bejönne dupla E-s mellekkel. Nem elég az aranyos bolti eladó lány, nekik Playmate kell. Nem elég a kedves ápolónő farmerban és virágos felsőben, akkor sem, ha bent fekszik az ágyukban, ők titkon a nyilvánvalómibőlél szilikon a lelke kisasszonyokra r.cskáznak. Miért? Mi a jó ebben?

2019. ápr. 29. 11:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

#8 Ōrülnék, ha válaszolnál a kérdésemre.

Aki “átlagos” lévén topmodellekrōl álmodik, és azt állítja, hogy csak úgy “beérné” átlagos nōvel, az kinek képzeli magát? Mert ez úgy hangzik, mintha nem tartaná méltónak magát hozzá és meg lenne gyōzōdve arról, hogy neki valami álom nō jár, akivel villoghat és kérkedhet az ismerōsei elōtt. Az ilyen ember miért nem tesz valamit az álmaiért, miért nem fejlōdik, hogy valakivé váljon ō is, ha már olyan baromi nagyok az elvárásai? Miért csak ahhoz ért, hogy óriási elvárásokat állítson fel, ha közben az ujját se mozdítaná értük?

Ne érts félre, nem azt mondom, hogu bekéne érnie átlagos nōvel, de tulajdonképpen az ilyen nem érdemel kapcsolatot, miközben lealacsonyítóan beszél a nōk többségérōl, és önmagát piedesztálra emeli, miközben a valóságban semmi kiemelkedō nincs rajta.

2019. ápr. 29. 12:27
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

#8:

Sok férfi se boldog, mert beéri azzal, a nő jól néz ki, de emberileg selejt. Aztán eleinte csak azért panaszkodik, mert hisztis, pénzéhes, lusta, hűtlen, stb. De segáz, amíg a farka feláll rá, addig elnézi.

Pár hónap után jön a megszokás, és már nem elég az erekcióhoz, hogy letolja a bugyit. De jobb nőt nem sikerül felszedni. Úgyhogy inkább elveszi és csinál neki egy gyereket.

Aztán a feszes test oda, és marad a hárpia természet. Utána persze szegény pasit kell sajnálni, hogy a gyerek miatt nem tud válni a tehén feleségétől.

Szerinted az ilyen boldog?

Ott ette meg a fene az egészet, hogy a kapcsolat boldogságát és a szex minőségét sokan csupán a nő külseje alapján határozzák meg. Tudjuk, persze, legyen kedves is, hűseges is, okos is, házias is, stb. De ha választani kell, akkor a csúnya kedves stb, lány megy a levesbe, mert rá nem áll fel. Minden más szempont másodlagos lesz, ha elég jól néz ki.

2019. ápr. 29. 12:30
 13/25 anonim ***** válasza:
Miért, nem elégszenek meg?
2019. ápr. 29. 13:06
 14/25 anonim ***** válasza:
30%
Én sem értem, hogy mi a f..zt pontoznak le ezen, hogy utaltam arra, hogy mindenki a szépre vágyik. És még csak nem is azt írtam, hogy csak a szépre, de azért izgató legyen szexuálisan. Most komolyan, mi a tökömet csináljon egy férfi a Vasorrú bábával, ha egyszerűen nem áll fel rá?
2019. ápr. 29. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
57%

Az átlagos nő nincs vele tisztában, hogy ő átlagos. Ez általában, ha nem látszik, kiderül úgy 20 perc beszélgetés után.

Ez amúgy olyan, mint amikor egy hamis Nike van Nike árban. Ha mind a kettő Nike árban van, akkor már legyen igazi Nike, ne kamu Nike.

32/f

2019. ápr. 29. 13:14
 16/25 anonim ***** válasza:
47%

#14:

Tényleg ennyire ostoba vagy? Vagy csak szűz?

Pont a férfiak azok, akinek egyszerű mechanikus dörzsölés elég az orgazmushoz. Mindegy, hogy a nő hogy néz ki, ha elég rutinosan nyúl a gatyába, akkor állni fog, mint a cövek és élvezni is fogja.

A nők többsége akkor se tud elélvezni attól, hogy ki-be húzgálnak, ha vakon szerelmes.

Normális esetben rengeteg szempont van, ami hasonlóan fontos. Legyen a nő csinos, kedves, hűséges, okos, stb. Aki magasan azt tartja a legfontosabbnak, hogy a nő szép legyen, és cserébe minden másban kompromisszumot köt, az nem lesz boldog. Csak önként megy bele egy xar kapcsolatba.

Hosszú távon sokkal fontosabb, hogy a párod mennyire tud boldoggá tenni, mint az, hogy hogyan néz ki.

A nem szép emberek is tudják egymást szeretni, és kívánni. Egyszerűen azért, mert a saját belső értékeiket is becsülik, és ezt fedezik fel a másikban is.

Akinek belül sincs semmi, az az ember koncentrál ennyire a külsőre.

Ahogy írta os valaki: egy külsőre 3/10-es hiába várja, hogy csupán a belső értékei miatt vonzódjon hozzá egy jó nő/férfi, ha ő belsőre is 1/10-es.

2019. ápr. 29. 13:23
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy én utálom a legjobban ezt, amikor azzal jönnek, hogy a szépség szubjektív, de most be kell dobnom azt, hogy kinek átlagos az a férfi?

Mert pl. tudom azt, hogy rajtam a csajok egy része teljesen átnéz, egyáltalán nem ilyen férfit keresnek mint én. Más csajok meg - akik közt vannak nagyon szépek és kevésbé szépek is - nagyon helyesnek és vonzónak tartanak. Most akkor ezek közül én miért ne válasszam azt, akit én is szépnek tartok, ha megvan rá a lehetőségem?

2019. ápr. 29. 13:34
 18/25 anonim ***** válasza:
40%
Aki a külsejét hangsúlyozza ismerkedéskor (= a nők többsége), az tisztában lehetne vele, hogy mindig lesz valaki, akinek jobb/érdekesebb a külseje.
2019. ápr. 29. 14:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Én simán megelégedek egy aranyos átlagos kis eladó/kasszás csajjal. Sokkal jobb egy ilyen cuki természetes szépség mint a mai ideál ami a piritott rib...nc.
2019. ápr. 29. 14:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

@16

Ahaaaa. Ha ennyire ráfüggtél a belső értékekre, akkor az hogy van, hogy egy csúnya férfi elvből mondjon le egy vonzó nőről? Ilyenkor hova tűnnek hirtelen az itt hárfázott belső tulajdonságok? Másképpen: ha te egy átlagos nő vagy, hogyhogy automatikusan elutasítod a csúnya férfiakat, de egy csúnya férfitől miért (és legfőképpen: milyen jogon) várod el, hogy csak a belső érdekelje?

2019. ápr. 29. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!