Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,173 centisen belemennétek egy párkapcsolatba egy 160 centis férfivel?
Ha mindenféle szempontból a tökéletes férfi lenne számotokra, kivéve a magasságát. Eltudnátok ezt neki nézni, vagy nem tudnátok rá férfiként tekinteni? Főleg ha kézenfogva mennétek vele az utcán.
(Én vagyok a nő)
10.! Ilyen ostobát... 5 centitől nem fogsz felnézni rá! Egy magassarkúval még ő lesz jóval kisebb. Szóval ennyi erővel legyen legalább egymagas veled.
Meg a kérdezőnek is. Hova akartok kisebbet? A pasik sem választanak maguknak törpét! Volt egy 14x centis kolleganőm. Nem is értettem hogy mit akart 180 centi mellett...
13., te "okos". Hogy jössz ahhoz, hogy leostobázz ??
Hadd döntsem már el én, mint preferálok és számítanak-e a számok.
Ez a baj veled, másokkal foglalkozol magad helyett. A kérdező nem a szoc.problémádra kíváncsi.
Nem hordok magassarkúkat, és az az 5 cm látványos, fel tudok nézni a másikra, úgyhogy igen, nálam 175 cm az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!