Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a képen látható lányok az átlagos, vagy az átlag feletti kategóriához tartoznak?
A zsánereim a szőkésbarna, akár lófarokba kötött hajú, nem feltétlenül modell alkatú lányok.
Egy sötétbarna, vagy fekete hajú lányra nagyon ritkán tudok határozottan jó véleményt mondani.
Mi a véleményetek ezekről a képekről?
Minden férfitársam ezeket a lányokat keresi?
Pl. ez a fehér felsős lány apró részleteket megnézve nem biztos, hogy a legszebb nő a világon, de nálam összhatásban nagyon-nagyon megnyerő:
Ha nem működnek a képek, akkor kommentben újra beillesztem. :)
Az első kettő szabályosan gyönyörű arcú. Szépek az arcuk arányai, profilból is átlag felett szépek.
A harmadik képen a fehér felsős csaj átlagos arcú, bár a haja biztosan sokat dob rajta, ha be van szárítva (ahogy látom, most nedves a haja a képen).
"Mindenesetre akkor a férfiak rohadt nagy mázlisták, hogy ezek az átlagos nők, akikkel tele az utca."
De hát tudod az alap igazságot: GYK-n az átlagnő = szupermodell smink nélkül.
17-es, ez bőven átlag, az arca átlag alatti.
A ruházata feltűnő átlag felett.
#22. Nincs sok csinos lány az utcán akkor ezek szerint?
32/f
Köszönöm a válaszokat, volt mit olvasni!
Nekem egyébként a képeken lévő harmadik, fehér felsős lány jön be legjobban. Szeretem, ha valaki nem hivalkodó, vannak apró hibái, amit szexepilként fogok fel. :)
Hát szerintem az első egy valamivel átlag feletti lány, de nekem nem az a kiemelkedő szépség.
A másodikról én csak egy oldalról készített fotót látok, nem is látni rendesen az arcát. Ennyi alapján nem tudok véleményt mondani.
A harmadik meg szerintem kifejezett ronda.
Az elsőnek aranyos az arca, de kicsit tokásodásra hajlamos, később sokkal tokásabb lesz.
A második csak profilból látszik, így nem sok derül ki róla, de valahogy nem tűnik okosnak és izgalmasnak.
A harmadik kicsit a Star Trekből a ferengi fajra emlékeztet:
Szerintem ők nem különösen szép nők, számomra semmi olyan nincs az arcukban, amiért egy pillantást vetnék rájuk. Ha egy péntek délután végigsétálok a Széll Kálmán téren vagy az Alléban, tíz szebbet látok. De ezen nem érdemes vitatkozni, ebből is látszik, milyen sokfélék vagyunk ízlés terén. Valakinek ez tetszik, valakinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!