Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a képen látható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a képen látható lányok az átlagos, vagy az átlag feletti kategóriához tartoznak?

Figyelt kérdés

A zsánereim a szőkésbarna, akár lófarokba kötött hajú, nem feltétlenül modell alkatú lányok.

Egy sötétbarna, vagy fekete hajú lányra nagyon ritkán tudok határozottan jó véleményt mondani.

Mi a véleményetek ezekről a képekről?

Minden férfitársam ezeket a lányokat keresi?

[link]

[link]

Pl. ez a fehér felsős lány apró részleteket megnézve nem biztos, hogy a legszebb nő a világon, de nálam összhatásban nagyon-nagyon megnyerő:

[link]

Ha nem működnek a képek, akkor kommentben újra beillesztem. :)

2019. ápr. 27. 11:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő szabályosan gyönyörű arcú. Szépek az arcuk arányai, profilból is átlag felett szépek.

A harmadik képen a fehér felsős csaj átlagos arcú, bár a haja biztosan sokat dob rajta, ha be van szárítva (ahogy látom, most nedves a haja a képen).

2019. ápr. 27. 12:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenesetre akkor a férfiak rohadt nagy mázlisták, hogy ezek az átlagos nők, akikkel tele az utca."

De hát tudod az alap igazságot: GYK-n az átlagnő = szupermodell smink nélkül.

2019. ápr. 27. 12:23
 23/29 anonim ***** válasza:

17-es, ez bőven átlag, az arca átlag alatti.

A ruházata feltűnő átlag felett.

2019. ápr. 27. 12:26
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
#17: Az első kettőnek sokkal szebb az arca, mint annak, akit te linkkeltél.
2019. ápr. 27. 12:31
 25/29 anonim ***** válasza:

#22. Nincs sok csinos lány az utcán akkor ezek szerint?

32/f

2019. ápr. 27. 12:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Az első gyönyörű, a második szintén, a harmadik átlagos ebben az állapotban, de simán ki lehetne hozni belőle egy szép nőt, nem is kéne hozzá sok minden (csak megszárított haj és egy leheletnyi szempillaspirál).
2019. ápr. 27. 13:34
 27/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, volt mit olvasni!

Nekem egyébként a képeken lévő harmadik, fehér felsős lány jön be legjobban. Szeretem, ha valaki nem hivalkodó, vannak apró hibái, amit szexepilként fogok fel. :)

2019. ápr. 27. 13:56
 28/29 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az első egy valamivel átlag feletti lány, de nekem nem az a kiemelkedő szépség.

A másodikról én csak egy oldalról készített fotót látok, nem is látni rendesen az arcát. Ennyi alapján nem tudok véleményt mondani.

A harmadik meg szerintem kifejezett ronda.

2019. ápr. 27. 20:04
 29/29 anonim ***** válasza:

Az elsőnek aranyos az arca, de kicsit tokásodásra hajlamos, később sokkal tokásabb lesz.

A második csak profilból látszik, így nem sok derül ki róla, de valahogy nem tűnik okosnak és izgalmasnak.

A harmadik kicsit a Star Trekből a ferengi fajra emlékeztet:

[link]

Szerintem ők nem különösen szép nők, számomra semmi olyan nincs az arcukban, amiért egy pillantást vetnék rájuk. Ha egy péntek délután végigsétálok a Széll Kálmán téren vagy az Alléban, tíz szebbet látok. De ezen nem érdemes vitatkozni, ebből is látszik, milyen sokfélék vagyunk ízlés terén. Valakinek ez tetszik, valakinek az.

2019. aug. 7. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!