Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a képen látható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a képen látható lányok az átlagos, vagy az átlag feletti kategóriához tartoznak?

Figyelt kérdés

A zsánereim a szőkésbarna, akár lófarokba kötött hajú, nem feltétlenül modell alkatú lányok.

Egy sötétbarna, vagy fekete hajú lányra nagyon ritkán tudok határozottan jó véleményt mondani.

Mi a véleményetek ezekről a képekről?

Minden férfitársam ezeket a lányokat keresi?

[link]

[link]

Pl. ez a fehér felsős lány apró részleteket megnézve nem biztos, hogy a legszebb nő a világon, de nálam összhatásban nagyon-nagyon megnyerő:

[link]

Ha nem működnek a képek, akkor kommentben újra beillesztem. :)

2019. ápr. 27. 11:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Az első kettő átlag feletti. A harmadiknak pedig lehet az arca helyére egy átlag feletti lányt festeni. Így átlagos.
2019. ápr. 27. 11:56
 12/29 anonim ***** válasza:
41%
Az első átlagos a második átlag feletti a harmadik átlag alatti. Nincs mit...
2019. ápr. 27. 12:00
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Átlagos.
2019. ápr. 27. 12:00
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Az első kettő mindenképpen átlag feletti. Főleg az első nagyon szép, még teljesen sminktelenül is.

A harmadik szerintem a tipikus átlagos lány, aki némi sminkkel és ruhával széppé tehető.

2019. ápr. 27. 12:05
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

#9. Akartam is mondani, hogy ez az átlagozás azért jórészt ízlés kérdése is, de jó, hogy ugyan ezt csomagoltad ki akkor a dologból.

Átlag feletti szerintem az, aki úgy néz ki tipptopp nélkül, mint más tipptoppal, az meg az átlag alatti, akit ha lemossa a sminkjét, megkéred, hogy mossa le a sminkjét.

De azt is hozzá kell tenni, hogy ezek csak képek, élőben erről pontosabban lehetne nyilatkozni.

32/f

2019. ápr. 27. 12:06
 16/29 anonim ***** válasza:
#9: Ezért nem talának átlagos nőt maguknak.
2019. ápr. 27. 12:07
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

#4: Kérésedre linkelek egy átlag felettit:

[link]

2019. ápr. 27. 12:09
 18/29 anonim ***** válasza:
90%
17, ez hol átlag feletti? Ez csak egy kur va. Az arca kifejezetten átlag alatti.
2019. ápr. 27. 12:12
 19/29 anonim ***** válasza:
97%
Hát igen erről beszéltem, 17. Szerintem ezt a lányt arcra az első kérdés nélkül kenterbe veri, a testüket a linkelt lányoknak meg nem látjuk ugye, gondolom inkább a teste miatt raktad ide.
2019. ápr. 27. 12:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más tetszik ezt kéne felfogni, amikor linkelgetnek itt képeket emberkék, hogy nekik mi az idealjuk én sokszor érthetetlenül állok előtte, egyszerűen arról van szó, hogy más az izlese mindenkinek. Nekem pl. A ”mezomorf” arcok tetszenek, a hosszúkás arcok nem (amit linkeltel egyik se igazán, bár beismerem hogy szépek), talán azért mert én nekem olyan és az ellentét sokkal vonzóbb sok esetben. Aztán persze kitudja mi lesz a vége, az ízlés is változik idővel persze mindenkinél.
2019. ápr. 27. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!