Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a képen látható lányok az átlagos, vagy az átlag feletti kategóriához tartoznak?
A zsánereim a szőkésbarna, akár lófarokba kötött hajú, nem feltétlenül modell alkatú lányok.
Egy sötétbarna, vagy fekete hajú lányra nagyon ritkán tudok határozottan jó véleményt mondani.
Mi a véleményetek ezekről a képekről?
Minden férfitársam ezeket a lányokat keresi?
Pl. ez a fehér felsős lány apró részleteket megnézve nem biztos, hogy a legszebb nő a világon, de nálam összhatásban nagyon-nagyon megnyerő:
Ha nem működnek a képek, akkor kommentben újra beillesztem. :)
Az első kettő mindenképpen átlag feletti. Főleg az első nagyon szép, még teljesen sminktelenül is.
A harmadik szerintem a tipikus átlagos lány, aki némi sminkkel és ruhával széppé tehető.
#9. Akartam is mondani, hogy ez az átlagozás azért jórészt ízlés kérdése is, de jó, hogy ugyan ezt csomagoltad ki akkor a dologból.
Átlag feletti szerintem az, aki úgy néz ki tipptopp nélkül, mint más tipptoppal, az meg az átlag alatti, akit ha lemossa a sminkjét, megkéred, hogy mossa le a sminkjét.
De azt is hozzá kell tenni, hogy ezek csak képek, élőben erről pontosabban lehetne nyilatkozni.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!