Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye ez minden magányos férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez minden magányos férfi álma?

Figyelt kérdés

Tudom, Móricka meg disznó és makk tipusú a dolog, dehát mindenki képzelje el a következőket.

Állsz az utcán vagy egy megállóban, és egyszer csak megpillantasz egy tetőtől talpig álomszép nőt, olyat, hogy alig bírod róla levenni a tekintetedet. Minden tökéletes rajta, amilyenről mindig is álmodtál.

Miközben őt figyelgeted, jön az újabb meglepetés: egyszer csak bájosan lágy léptekkel elindul feléd az álomhölgy, és mosolyogva megszólít.

"Szia! Úgy látom, hogy engem figyelgetsz. Jó a megérzésem?"

Erre elhebegsz egy "Hát, igent".

Válaszod után angyalian mosolygó arca még ragyogóbbá válik, és így folytatja bársonyosan simogató hangján:

"Ó, hát ne félj, nem ettem még embert! Valahogy érzem, látom rajtad, hogy nagyon szomorú és magányos vagy. Én teljesen együttérzek a férfiakkal, tudom, hogy sokatoknak milyen borzalmasan, szinte reménytelenül nehéz az ismerkedés és a kezdeményezés. Ettől én is nagyon elszomorodom, ahányszor erre gondolok. Sajnos én is egyedül vagyok, és úgy döntöttem, hogy segítek ezen az áldatlan helyzeten, és megpróbálok én magam kezdeményezni, a női megérzéseimre hivatkozva."

Ezután bársonyos kezeivel megsimogatja döbbent és ledermedt arcodat, és így folytatja tovább:

"Ó, hát ne szomorkodj és ne félj kérlek! Most már itt vagyok én, és ha úgy gondolod, akkor megismerkedhetünk egymással."

Te pedig így felelsz szinte sokkos állapotban: "Ó, hát persze, hogyne!"

Ezután kinyújtja feléd mind a két kezecskéjét, és így felel lelkesen: "Hát akkor gyere, menjünk, sétáljunk egyet vagy üljünk le valahova!"

A mese sajnos véget ért, innentől kezdve mindenki továbbgondolhatja kedve szerint az elképzelt tündérmesét. Ugye mindenki aki egyedül van, erre vágyik?

2019. ápr. 25. 23:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
60%
Kéjes kérdező, aki prostikkal álmodik, az kemény makkal ébred!
2019. ápr. 26. 12:31
 52/66 anonim ***** válasza:
86%

A sztorimat inkább nem mesélem el. De ajánlom helyette ezt a kérdést (különsképpen a 11-es választ):

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Azért néha hallani kedves szavakat az utcán is. :) Csak nyitott fülekkel kell járni.

Épp ma hajnalban hazafelé menet összebarátkoztam egy hóttrészeg emberrel. Láttam, alig tud járni és nekimegy a karónak ezért gondoltam segítek neki nehogy baja essen. Na tőle azért hallottam szép barátságos szavakat is, de szerencsére boldogult maga is. A lényeg, hogy nem úgy mentem haza, hogy nem történt semmi. Mert kaptam szép szavakat egy prostitól és egy mattrészegtől.

Ez nagyon nem így működik. Például én próbálkozok és tanulok a hibáimból. Ha tanácsokat kapom akkor azt megfogadom (ha erre lehetőségem van). De még sosem jutottam el a párkapcsolatig. Már nem is nagyon tudom ennél jobban kianalizálni a kudarcom okait.

És nem vagyok félős típus, tehát például amikor késsel fenyegetnek akkor sem ijedek meg, de ettől függetlenül mégis elbukok mindig csajozás terén.

Szerintem meg egyébként pont azért ilyen nehéz a helyzet, mert ilyen könnyű világot élünk. Mivel így a nők elvárásai olyan magasak, amiket az alfahímeken kívül más nem tud teljesíteni.

[link]

Ha megnézel egy tetszőleges primitív törzsi kulturát akkor azt látod, hogy ott a férfiaknak nem volt gondja párkeresés terén. Akiknem meg nem jutott nő, azok fiatalon hősként elestek és ennyi. De most meg a „modern fejlett” világban csak a férfiak kis részének van sikere nők terén a többinek meg az elnyújtott szenvedés és kesergés jut.

Ami engem illet visszasírom az őskort, mert inkább esnék el 25 évesen hősként, mintsem hogy 80 évesen szétmorzsolódjak nihilemben szörnyű kínok közt.

Teljes mértékben egyetértek. Osztom a véleméyed. Ezért sem értek egyet azzal, hogy most annyival jobb lenne a helyzet párkapcsolat terén. Szerintem meg régen volt sokkal jobb.

„Ha a végeredmény mindig az, hogy barát-zóna akkor el kell azon gondolkodni, miért. S hogyan tudnál ezen változtatni.”

Elgondolkodtam. Állandóan az okokat kutatom. Folyamatosan ezen gondolkodok és plauzabilis hipotéziseket próbálok gyártani a folyamat megértésére.

De már nem tudom miken kéne még változtatnom, mert eddig egy csomó mindent megtettem de semmi sem volt elég.

A válaszod másik felére meg nem reagálok, mert egyszerűen felháborítónak találom.

2019. ápr. 26. 13:44
 53/66 Diavolino44 ***** válasza:
70%

Ha nem jutsz ötről a hatra, akkor nem árt segítséget igénybe venni. De már a stílusból tökéletesen leszűrhető, a GYIK-es felhasznalo tipikus esete, magyarázza a bizonyítványt ezerrel de változtatni nem akar.

Mert az kemény meló.

Semmi gond ezzel, kellemes további 30 évet a barát-zónában.

2019. ápr. 26. 14:03
 54/66 anonim ***** válasza:
19%

53-as. Nem értek egyet veled. Vannak alapvető személyes tulajdonságok is. Sok mindenen lehet változtatni, de a párkeresést nem lehet művi úton csinálni. Sokszor pontosan az idő változtatja meg az embert. Nem hinném hogy csak azoknak nincs kapcsolatuk, akik rinyagépek meg lúzerek.

Pl. te mint férfi számomra súlytalan kategóriába tartoznál, mivel az előző hozzászólásodban azt ecsetelted, hogy nincs semmid, és olyan nőkre pályázol akiknek van autójuk, lakásuk stb. Na pontosan ide kevés a nagy önbizalom. A gyenge, önbizalom hiányos nőket be lehet etetni, de egy valamirevaló, komoly nőt nem. Inkább kezdenék egy félénkebb férfivel, mint olyannal, aki semmire sem vitte.

Addig értem a mondanivalód, hogy üres zsebbel is lehet csajozni, ki lehet használni a másik felet. Az érem másik oldala meg az, hogy ez eléggé gáz.

A kérdezőnek meg annyit mondanék, hogy kell egy kis önbizalom, ugyanis semmi vesztenivalód nincs. Ha most sincs kapcsolatod, ha esetleg elutasítanak, akkor sem lesz. Ha meg bejön, nyertél. Az álmodozással nem leszel előrébb ;)

2019. ápr. 26. 14:30
 55/66 anonim ***** válasza:
17%

Igenis akarok változni! Sosem voltam fix személyiség. Az elmém viszonylag képlékeny. Így állandóan változni akarok olyan irányba, ami jó. De eddig sajnos bármerre felé akartam megváltozni, a helyzet mindig ugyanolyan változatlan maradt.

„Semmi gond ezzel, kellemes további 30 évet a barát-zónában.”

Kösz. Neked meg kívánom, hogy soha ne éld át azt a poklot ami idelenn az örök friendzone-ban van. Még a leggyűlöltebb ellenségeimnek sem kívánnám ezt.

Ha a hinduknak igazuk van, akkor a reinkarnáció legalján az örök friendzone-ban levő férfiak vannak, közvetlenül a tengeri szivacsok és laposférgek után. Szóval légy jó ember, nehogy véletlenül igazuk legyen a hinduknak...

2019. ápr. 26. 16:29
 56/66 anonim ***** válasza:
81%
Továbbgondoltam a sztorit.A csajról kiderül,hogy szadista,kannibál sorozatgyilkos,és kitömött férfiakat gyűjt.
2019. ápr. 26. 17:24
 57/66 anonim ***** válasza:
60%
#56 The Landlady? :D
2019. ápr. 26. 17:29
 58/66 anonim ***** válasza:
75%
#57 Under the skin ? Bár,akkor a nő földönkívüli.<sóhaj>Hiába,nem tudunk már újat kitalálni. :D
2019. ápr. 26. 17:44
 59/66 Diavolino44 ***** válasza:
54%

Az a baj, hogy nőként ehhez nem értesz. S sokan férfiként sem, mint ahogy a másik valaszolonak írtam. Mondok egy jó példát. Te bemész a kedvenc éttermedbe megrendeled a kedvenc fogásodat. Tegyük fel az omlós steak. Tudod, hogy ezt te így szereted. Viszont ha hazamennel, nem tudnád ugyanúgy elkészíteni, mert mind az alapanyagok, mind a készítés folyamatát nem tudod. Csak annyit, hogy milyen íze volt.

Az, hogy egy férfi hogyan válik, egy értékes társkeresőve, hosszú és kemény feladat. Viszont nem lehetetlen.

Szerintem mindent meg lehet változtatni olyan szinten, hogy elfogadható legyen. Nyilván nem lesz egy introvertalt szemelybol extrovertalt, de kitudja magát fejezni, úgy, hogy sikeres legyen a tarskeresesben.

Az, meg, hogy nem jövök be neked vagy másoknak a legkevésbé sem érdekel. Nem kell mindenkinek megfelelni, elég csak saját magamnak.

2019. ápr. 26. 20:32
 60/66 anonim ***** válasza:
100%

A gond az, hogy én ugyanazon recept alapján ugyanazokkal az összetevőkkel és fűszerezéssel elkészítve sem kapok semmiféle ízt a steakemhez.

2019. ápr. 26. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!