Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gátlásos és visszahúzódó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gátlásos és visszahúzódó férfiak! Egy Csobot Adél jellegű cserfes, nagyon beszédes lány segítene benneteket az oldódásban, vagy inkább fárasztó lenne?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom magamról megmondani egyértelműen, hogy vajon mi lenne, de érdekes helyzet lenne.
2019. ápr. 25. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Régebben gátlásos voltam, aztán a tinikoromban kinőttem belőle. Csobotadél viszont soha nem segített volna a feloldódásban, mert borzasztóan idegesítő.
2019. ápr. 25. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem, és nem fárasztó, hanem frusztráló.

Megértem, hogy valakinek tetszik, mert külsőre oké a csaj. De én a falra mászok az ilyen maníros, száját befogni képtelen libáktól

2019. ápr. 25. 14:08
 13/18 anonim ***** válasza:
45%
Már a hangja is irritáló...
2019. ápr. 25. 14:10
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem , még egy társalgósabb embert is úgy lefárasztana , hogy nyugtatót kellene beszednie.
2019. ápr. 25. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

A mai munkáltatók álma:hiperaktív és be nem áll a szája.

Bár nem vagyok férfi, de tök mindegy,aranyos csaj, de rettenetesen idegesítö.Ha pár pillanatra látom, hallom a tv-ben, már zsong tőle a fejem.Az ilyen emberre szoktam mondani, hogy túl sok.

2019. ápr. 25. 15:15
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Gátlások vagyok és neha visszahúzódó de tudok oldodni! De az meg a masik hogy a csaj mennyire fárasztó lehet... ugy gondolom ha van közös hang kapcsolat kémia stb akkor mind ez nem számit!
2019. ápr. 25. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
Aki állandóan beszél, annak valami baja van, többnyire figyeleméhsége van, így nem.
2019. ápr. 25. 22:21
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Egy gátlásos ember szóhoz sem jutna mellette...

Egy felszabadult, kedves, de érdeklődő ember több eséllyel oldaná fel, mint ez a lepcses úthenger.

2019. ápr. 25. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!