Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány akinek tetszik, ha egy fiú nem beszédes?
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 19:37
1/8 anonim válasza:
Minden srác beszédes, csak jól kell érezze magát az adott nő mellett:)
2/8 anonim válasza:
Persze. Sok beszédnek sok az alja. Sokkal jobb, ha kevesebbet beszél, de a mondandójának olyankor súlya van és az érdeklődést magára irányítja. Őszintébbnek gondolnám egy olyannal szemben, aki non stop dumál, de a franc tudja, mi igaz belőle és mi nem...
3/8 anonim válasza:
Inkább csendben legyen sok előnye származhat belőle. 😁
4/8 anonim válasza:
Eddig én csak olyan lányokat ismertem, akik nemszerették, ha a srác "csendkirályt" játszik...
Elég nehezemre esett felszínes, hülye témákról értekezni, de szerencsére 2-3 hónap után ott is hagytak mind.
5/8 anonim válasza:
Szerintem biztos van. Az erőltetett felesleges dumát én sem szeretem és mégis van barátnőm.
Hány éves vagy? Nem lehet hogy csak azért nem vagy beszédes, mert nem megfelelő az ismertségi köröd? Esetleg boldogtalan vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. És nem nagyon vannak olyan ismerőseim akikkel tudok beszélgetni. És emiatt boldogtalan vagyok, mert egyedül érzem magam :/
2018. szept. 9. 09:25
7/8 anonim válasza:
A csajok nagyrésze szereti a nagydumás pasikat de vannak olyanok, akik meg nem. Nem egyformák. Olyat kell találnod, aki nem szereti a beszédesebb típust.
8/8 anonim válasza:
A Gyíknak kéne egy olyan csoportot létrehozni, ami korosztályokra lebontva az ilyen magányos fiataloknak lehetőséget adna az ismerkedésre. Szerintem nem lenne egy rossz dolog, mint látható a te példádból kiindulva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!