Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi nem eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem eléggé beszédes, sose lesz barátnője?

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi még nem kizáró-ok. Nálam az lenne, de én nyitott, beszédes, harsány alkat vagyok.
2017. nov. 12. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
58%
Én se vagyok az mégis rengeteg volt
2017. nov. 12. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Némáknak is lehet barátnője
2017. nov. 12. 14:09
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Sőt ott van Niko Vujicic, neki se keze, se lába, mégis van felesége.
2017. nov. 12. 14:11
 5/13 Heart of Darkness ***** válasza:
74%
Ettől még lehet barátnője egy férfinak.
2017. nov. 12. 14:12
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
Kivéve, ha jóképű. Akkor lehet süketnéma, vak és sánta is, lesz nője. 😎
2017. nov. 12. 14:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Cseszhetem az átlagnál jobb külsőt, ha egy nő sem ugrik rám.
2017. nov. 12. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
Csendesebb lányok, nők is vannak. Ez nem kizáró ok hogy ne lehetne párja.
2017. nov. 12. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
29%
NEM
2017. nov. 12. 14:25
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem az számít, mennyit beszél, hanem az, hogy mit. Akkora figyelmetlen, szavamba vágós, "jajértelekhavermondjadcsaksztárvagyok" pasasokkal találkoztam, hogy már viszketett a tenyerem az üres zagyválásuktól. Pedig elég cserfes, nagypofájú nő vagyok, és szeretem is, ha valaki nyüzsög, de abban legyen önkritika.

A páromnál nagyon fura volt, hogy olyan kis csöndes, az első randikon ösztönösen kérdezgettem, hogy mi a gond, vagy mi az, vagy valami reakciót próbáltam belőle verbálisan is kicsalni, sikertelenül. Már nyitottabb, de csöndes férfi, ritkán szólal meg, akkor viszont vicces, vagy értelmes dolgot mond. Cserébe nagyon figyelmes, talpraesett, határozott férfi, és annak ellenére, amilyen hangos vagyok hozzá képest, büszkén felvállal, és visz mindenhova magával, és imád.:) Mi inkább a szemünkkel és a nonverbális jelekkel tanultunk meg kommunikálni egymással. Csak akkor beszélünk terjengősebben, ha épp lelkizünk, vagy valami komoly megvitatnivalónk van. Mikor nyugalom és boldogság van közöttünk, ő inkább hallgat.:) Aranyos.

2017. nov. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!