Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen egy túl beszédes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy túl beszédes, szószátyárral randizni?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm random megmelítette, hogy van egy lány ismerőse, aki nagyon kedveli az egyik sorozatot, amit én is és megkérdezte kicsit poénkodva, hogy meg akarom e ismerni a lányt, de végül mondta, hogy nem volna jó ötlet, mert a lány nagyon rengeteget beszél, be nem áll a szája, ahogy leírta az ismerősöm. Azt mondta, hogy halálra unnám magam mellette. Hiszek neki, mert egész jó barátom, de azért kíváncsi vagyok, milyen egy ilyen lánnyal "beszélgetni"?

2018. febr. 10. 00:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is sokat beszélek, de azért nem annyit, hogy valaki ne jutna szóhoz mellettem. Ne így képzeld el.
2018. febr. 10. 00:40
 2/12 anonim ***** válasza:
személy függő én speciel szeretem a csacsogó nőket
2018. febr. 10. 00:42
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
aki sokat beszél, gyakran keveset mond
2018. febr. 10. 01:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Én rengeteget beszélek, viszont meg is hallgatom a màsikat. Néha rá kell szólnom magamra, hogy fogjam már be, mert sztorizni nagyon tudok. Előnye, ha nem butuska a csaj, akkor menni fog a beszélgetés sok témàról, jó esetben nem lesz kínos csend. De ha nem veszi észre magàt és nem figyel ràd, vagy összevissza beszél, az gàz. Szerintem neked kell tapasztalnod, mert ami a haverodnak unalom, lehet téged érdekelne esetleg.
2018. febr. 10. 02:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz eldönteni. Én is pl sokat beszélek, szeretek mesélgetni dolgokat, poénkodni, tanácsot adni minden észrevételemnek hangot adni... De nem rizsázok annyit, amennyinek látszik és amint a másik megszólal, befogom a számat. Szeretem is, ha a másik beszél, szeretem szóhoz juttatni, bevonni a témába, szóval nem kell úgymond lenyomni beszélgetésben. Viszont randiztam olyannal, akinek nálam jobban is járt a szája, de a bunkó módon: minden róla szólt, mindig csak fújta és fújta, előadta magát... Úgy kellett közbeszólni, hogy én is hadd beszéljek már, de a végére feladtam, mert hiába vártam ki a sorom és akartam később hozzátenni a mondandóm, addigra elkanyarodott és másról tartott előadást... Én is eluntam magam...

Ha te hallgatabb vagy, lehet, hogy nem lesz ennyire zavaró, nekem az volt, mert tényleg belémfojtott minden gondolatot és nekem ez így kellemetlen volt nagyon...

De ha udvarias a csaj és szeret bevonni téged, akkor ugyancsak nem kell aggódnod, kivéve, ha irritál a sok beszéd, nem csak amiatt, mert nem szólalhatsz meg.

Próba-szerencse. Egy randit megér.

2018. febr. 10. 05:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A kíváncsiságodat elégítsd ki és hívd el "beszélgetni". Veszíteni, nem veszítesz vele semmit. Jobb, ha valamit te tapasztalsz meg és nem mások tapasztalatára építesz. 35N
2018. febr. 10. 08:02
 7/12 anonim ***** válasza:
En nagyon szivesen megismernem.
2018. febr. 10. 08:04
 8/12 anonim ***** válasza:
43%
Engem pl. iszonyatosan lefárasztanak azok, akik túl sokat pofáznak.
2018. febr. 10. 08:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Néma feleség a legjobb. Ilyen barátnőt válassz.
2018. febr. 10. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene egy folyton beszélő lány:)
2018. febr. 10. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!