Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy túl beszédes, szószátyárral randizni?
Ezt így nehéz eldönteni. Én is pl sokat beszélek, szeretek mesélgetni dolgokat, poénkodni, tanácsot adni minden észrevételemnek hangot adni... De nem rizsázok annyit, amennyinek látszik és amint a másik megszólal, befogom a számat. Szeretem is, ha a másik beszél, szeretem szóhoz juttatni, bevonni a témába, szóval nem kell úgymond lenyomni beszélgetésben. Viszont randiztam olyannal, akinek nálam jobban is járt a szája, de a bunkó módon: minden róla szólt, mindig csak fújta és fújta, előadta magát... Úgy kellett közbeszólni, hogy én is hadd beszéljek már, de a végére feladtam, mert hiába vártam ki a sorom és akartam később hozzátenni a mondandóm, addigra elkanyarodott és másról tartott előadást... Én is eluntam magam...
Ha te hallgatabb vagy, lehet, hogy nem lesz ennyire zavaró, nekem az volt, mert tényleg belémfojtott minden gondolatot és nekem ez így kellemetlen volt nagyon...
De ha udvarias a csaj és szeret bevonni téged, akkor ugyancsak nem kell aggódnod, kivéve, ha irritál a sok beszéd, nem csak amiatt, mert nem szólalhatsz meg.
Próba-szerencse. Egy randit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!