Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél is számít a méret?
"nagyon vékony, kecses":)))
Ezzel lehetőleg ne villogj a randin.
De amúgy nem mindegy a méreted, ha te meg vagy arról győződve, hogy a nőknek a kicsi is jó?
Meg van baràtnőd, akinek (szerinted) jó.
"amelyiknek nőnek kicsi az tuti ri#bi mert túl tág, ugyanis a hüvely 8 cm hosszú"
Tág, aztán meg hosszú, azt sem tudod, miről beszélsz.
Parasztdildó :)
De vannak "rendes" jàtékszereink is, egyedül innem tudom pàrom méretét mint írtam.
Kérdező maga sem tudja szerintem mit akar mondani.Hol rövid, hol "kecses és vékony".
Kérdező!
Szerintem tök jó, hogy nem rinyálsz, mint a többi kisfarkú akinek nagyobb is a tiednél.
Biztosan a mostani barátnőd is a magabiztosságodat szereti. Ne vegye el a kedved a sok bunkó hozzászólás, mert ezen úgy sem lehet változtatni hiába írják le huszan, hogy kicsi.
Akkor mit írjunk rà, hogy hú de mekkora?!
Kicsi és kész.
De írta Kérdező, hogy szeretne màs nővel is lenni, ezért tette fel a kérdést, miszerint kicsi vagy nem kicsi.
Kapott vàlaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!