Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésnél is számít a méret?
Minden együttérzésem.
Próbálj meg nem agyalni rajta, és valahogy kihúzni a maradék 15 évet. Utána már úgyse áll fel. A következő 8-10 év még nagyon sz@r lesz, de utána teljesen beletörödsz. És ha eddig kibirtad akkor azt is kifogod. 50 körül meg már mindegy.
Kitartást.
50 felett màr mindegy?Szerencsés tàrsam van akkor, mert igencsak aktív, de akkor én még szerencsésebb vagyok.
10 cm álló állapotban...Igazat írt aki azt mondta, a nyalàst fejleszd.
Ez tényleg kicsi, nőként sajnàllak.
Pàrom méretes szerszàmmal rendelkezik, centit nem tudok, nem méregetem, de ha a jàtékszereim alapjàn kéne megmondani a pàrom méretét, 17-18 cm.De ez màr lehet van akinek fàjdalmat okozna.
Na, most gyújtottam rà, úgy tudom egy àtlagos cigi 10 cm hosszú.
Jól kicseszett veled a természet annyi szent.
De a nőknek inkább ez kell, nem? Mert a kicsi az játékos....
Illetve amelyiknek nőnek kicsi az tuti ri#bi mert túl tág, ugyanis a hüvely 8 cm hosszú
Làtom sokat értesz a női nemi szervhez...
Az egyik (ha nem a leginkàbb) tágulékony és rugalmas rész.
Értsd, nem marad tàg.
Mi szeretjük az extrém jàtékokat, bevàsàrlàsnàl már tudja pàrom, miért megyek a kígyóuborkàhoz :)
Sosem maradtam "nyitva".
Màsrészt szültem is, 35 cm volt a lànyom fejkörfogata, visszaszűkültem, pedig nem varrtak, mert gàtvédelemmel szültem.
Ja, és a vastagsàg dominàl inkàbb, de azért 10 cm hossz szerintem a legtöbb nőnek kicsi.
Én pl szeretem a méhszàjnál érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!