Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli zárkózott, introvertált férfiak, milyen barátnőt/társat tartotok ideálisnak?
Milyen külső/belső kvalitásokkal kell rendelkeznie?
Kor, érdeklődés, testalkat, iskolázottság, temperamentum, akármi jöhet :)
1, Akinek nincs gyereke, nincs minimum 5 lezáratlan kapcsolata, domináns személyiség, érdekli az élet dolgai, tud érzékeny lenni;
2, Külső: 170-185 cm. magas, szép lábfej. Belső: ne legyen jáspiskígyó, 28-37 év közti, érdekli a küzdősport, átlagos-, vagy sovány testalkat, érettségi vagy magasabb iskolai fokozat. (37F)
Hát legyen maximum 30 éves, jó nagy fenékkel és formás idomokkal, gyönyörű arccal. Ne legyen rövid a haja, a hajszín az mindegy, csak ne fesse, vagy ha nagyon festhetnékje van, akkor pedig ne rikító színűre. Legyen alacsonyabb, mint én. Ne legyen rajta erős smink.
Legyen középfokú végzettsége legalább.
Legyen visszafogott, szelíd, visszahúzódó, és nem hátrány, hogyha érdeklik az ezotéria meg rejtélyes dolgok, ufók, ilyesmik, történelmi rejtélyek, összeesküvés-elméletek.
Én 35 vagyok, nem negyvenes.
Beszéljen értelmes dolgokról, legyenek álmai, ne tolja túl a páváskodást.
Legyen pozitív, legyen optimista, legyenek barátai, így a panaszait a világról ne csak nekem kelljen meghallgatni.
Öltözzön fiatalosan, alkatra 165cm, max. 60Kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!