Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 év körüli zárkózott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 év körüli zárkózott, introvertált férfiak, milyen barátnőt/társat tartotok ideálisnak?

Figyelt kérdés

Milyen külső/belső kvalitásokkal kell rendelkeznie?

Kor, érdeklődés, testalkat, iskolázottság, temperamentum, akármi jöhet :)

2019. ápr. 24. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
9 es több 40-50 körüli férfit ismerek aki párt keresett és minden nő azonnal randizni akart vele társkeresőn és napi 5-10 levelet kaptak és beszéltem több 40 év körüli nővel és mondták hogy nem kellenek senkinek mindenki csak 1 élyszakára akarja pedig nem is voltak rondák.
2019. ápr. 24. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

1, Akinek nincs gyereke, nincs minimum 5 lezáratlan kapcsolata, domináns személyiség, érdekli az élet dolgai, tud érzékeny lenni;

2, Külső: 170-185 cm. magas, szép lábfej. Belső: ne legyen jáspiskígyó, 28-37 év közti, érdekli a küzdősport, átlagos-, vagy sovány testalkat, érettségi vagy magasabb iskolai fokozat. (37F)

2019. ápr. 24. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmilyet, mert kb. szökőévente egyszer van meg valakivel a kölcsönös vonzalom és tuti, hogy valami miatt nem is jön össze. :))
2019. ápr. 25. 00:22
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
20 év körüli,gyönyörű arcú,tökéletes alkatú,okos,házias,hűséges lányt,hisz mindenki minket akar,ahogy a #11-es is írta :D
2019. ápr. 25. 09:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát legyen maximum 30 éves, jó nagy fenékkel és formás idomokkal, gyönyörű arccal. Ne legyen rövid a haja, a hajszín az mindegy, csak ne fesse, vagy ha nagyon festhetnékje van, akkor pedig ne rikító színűre. Legyen alacsonyabb, mint én. Ne legyen rajta erős smink.

Legyen középfokú végzettsége legalább.

Legyen visszafogott, szelíd, visszahúzódó, és nem hátrány, hogyha érdeklik az ezotéria meg rejtélyes dolgok, ufók, ilyesmik, történelmi rejtélyek, összeesküvés-elméletek.

2019. ápr. 25. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Ápolt, jól karban tartott jobb/bal kéz.
2019. ápr. 26. 17:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Én 35 vagyok, nem negyvenes.

Beszéljen értelmes dolgokról, legyenek álmai, ne tolja túl a páváskodást.

Legyen pozitív, legyen optimista, legyenek barátai, így a panaszait a világról ne csak nekem kelljen meghallgatni.

Öltözzön fiatalosan, alkatra 165cm, max. 60Kg.

2019. ápr. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!