Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év körüli zárkózott, introvertált férfiak, milyen barátnőt/társat tartotok ideálisnak?
Figyelt kérdés
Milyen külső/belső kvalitásokkal kell rendelkeznie?
Kor, érdeklődés, testalkat, iskolázottság, temperamentum, akármi jöhet :)
2019. ápr. 24. 20:05
3/17 anonim válasza:
Tuti 1-2-es nem 40-es introvertált :)
4/17 anonim válasza:
Olyat, aki a nap 90 %-ában békén hagy!
5/17 anonim válasza:
30-37 körüli szelid, gyengéd, csinos, de természetes, vékony nőt. Ha túl kihívó, az nekem sok, inkább szolid legyen. A legfontosabb nekem az, hogy megfogjon a személye... ez nem szórakoztatást jelent, hanem nagyjából közös életszemléletet, és azt, hogy tudjunk örülni egymásnak, és egyikünk se kompromisszumnak élje meg a kapcsolatot, hanem benne legyen egymás felé az odafigyelés, a gondoskodás. Leginkább egy harmonikus, nyugodt kapcsolatot szeretnék, amiben nyilván legyenek izgalmas tervek, de épp úgy, hogy közös elképzeléseink vannak arról, hogy milyen életet szeretnék. Ne legyen az mint az itteni kérdésekben, hogy az egyik nyugodt utazós életet szeretne, a másik meg pörgős, fesztiválozós.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nehéz dolgod nem lesz mert egy 40 éves nő nem kell senkinek kivéve ha nagyon jó csaj .jó nagy abban a korosztályban a választék.
8/17 A kérdező kommentje:
Még 30 sem vagyok :)
2019. ápr. 24. 20:29
9/17 anonim válasza:
6-os..40-es csaj nem kell senkinek, és nagy a választék? Egyik része sem igaz a mondatnak! Kellenek a 40-es csajok, és nem hinném,hogy több szabad "préda" van mint bármelyik korosztályban, vagy pasiból a 40-esek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!