Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen kevés nőnek jönnek be az elhízott, unalmas, introvertált férfiak?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 21:33
1/22 anonim válasza:
Nem is tudom. Ötletem sincs. Tényleg, miért?
2/22 anonim válasza:
Miért ilyen kevés férfinak jönnek be az elhízott, unalmas, introvertált nők?
-Szerintem már tudod is rá a választ..
3/22 anonim válasza:
Szerintem tömegével jönnek be az ilyen férfiak a nőknek.
4/22 anonim válasza:
Mindenkinek más az unalmas, sőt az elhízott is. Volt aki azt mondta a 75 kilós férfire, hogy mackós.. Másnak meg a 130 kilós se kövér, csak mackós.
5/22 anonim válasza:
Fú, ez egy nagyon jó kérdés. Pedig főnyereménynek hangzik.
6/22 anonim válasza:
Nekem bejönnek. Hasonló hasonlót vonz. Ugye nem baj, ha én is elhízott, unalmas nő vagyok.
7/22 anonim válasza:
Szerintem ennek a kérdésnek a megválaszolása hasonló teljesítmény lenne, mint a Fermat sejtés megoldásához mérhető teljesítmény lenne.
9/22 anonim válasza:
Hát őőőő...
Uhhh....
Mert a média elhitette velük, hogy a szórakoztató, és vonzó férfiakhoz kell vonzódniuk???
Nem tudom, van valakinek valami más red pilles bölcsessége?
10/22 anonim válasza:
Gondolom azért amiért. Erdő tűzre se jó egy vízipisztoly vagy bazooka ellen sem ér semmit az integetés vagy Hentai-t se a karakterfejlődés miatt szoktak nézni.
Komolyan szerencsétlen nőknek én nem tudom h milyen luzerrel kéne itt beérnie. A végén már ott tartunk h normális kérdésre sem futja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!