Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen kevés nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen kevés nőnek jönnek be az elhízott, unalmas, introvertált férfiak?

Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Mi a franc olyan jó egyeseknek az elhízásban, hogy nem próbálnak tenni ellene?

Anyám szenved miatta, de neki több egészségügyi gondja is van, gyógyszereket is szed, és az idióta orvosát nem érdekli, hogy nincs jól. Komolyan nem tudom elhinni, hogy valakit egyáltalán nem zavar a saját kövérsége.

2019. jan. 27. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
Miért ilyen kevés férfinak jönnek be az elhízott, unalmas, introvertált férfiak?
2019. jan. 27. 22:24
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Hmmm mert van introvertalt ferfi othon ul nem semmit sem csinal nem jo tarsalog neki a no de akkor nem megy. Amikor van lehizott nem mozog eleg sok eszik koltseg nagy nem tesz fogy le nem soha dagadt kanapen kel sok hely eros fa ez ilyen es ket hely vonat. Unalmas ferfi nem jo nincs elet szanalom hobbit csak tv ben nezi egesse le a zsirt mordor tuze rolla.
2019. jan. 27. 22:55
 14/22 A kérdező kommentje:
# 6 Nem baj.
2019. jan. 27. 23:10
 15/22 anonim ***** válasza:
62%
Miért ilyen kevés férfinak jönnek be az elhízott, unalmas nők?
2019. jan. 28. 00:05
 16/22 anonim ***** válasza:

#14: igazából 50 kiló vagyok, és talán unalmas sem.

#6 voltam.

2019. jan. 28. 00:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Mi van marika? Pistike kirakta a szűröd? Most minden férfi koscog, ugye?
2019. jan. 28. 06:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor kifejtem: szexuálisan taszító, ami baj,mert az kellenne,hogy legyen a kapcsolat alapja. De ugye evolúciós szempontból érezzük hogy nem egészséges egyed,nem jó a genetikája,beteg gyereket vagy elhízott férjet sem akarunk,mert időveldolgozni semfog tudni de pl.tegyük ffel,hogy valaki aszexuális,vagy nem akar gyereket,de társra vàgyik.De ha unalmas,azzal nem lehet beszélgetni,utazni,bulizni stb.akkor mit kezdjek vele? Hát nagyjàból ezért
2019. jan. 28. 06:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Mert unalmasak. Igen, ennyi. Sok elhízott pasinak van barátnője, ahogy az introvertáltakak is (személyes tapasztalat). Ha nyitott és önbizalommal teli vagy, akkor nincs gond.
2019. jan. 28. 15:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem is elhízottakhoz soroltak a nők 180 cm /77 kg al .

A sok mai tini nyomorék srác tehet erről mert mind ilyen vas aggyal együtt 60 kg ezért a felnőtt ferfiaktol is ezt akarjak elvárni !

2019. jan. 29. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!