Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy ilyen 25 éves férfiről?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnője, még randija sem. Nem mer megszólítani lányokat, facebookon sem mert senkinek írni. Nincsenek barátai, otthon dolgozik családi vállalkozásban, úgyhogy ki sem mozdul emberek közé, hiába mondja neki a családja. Szeretne kapcsolatot persze ő is.

Szerintetek lesz így valaha barátnője? Mi a véleményetek róla?

2019. ápr. 22. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Nem lehet mindenki társasági ember.

Ami a kimozdulas hiányát illeti, nekem sincs kedvem a sok idióta között lenni.

2019. ápr. 22. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem a barátnő hiánya a baj, hanem az hogy otthon ül begubózva. Se normális emberi kapcsolata, se kíváncsisága, se érdeklődése, se semmi? Nekem sincs barátom, mégis jövök-megyek, amikor csak tehetem! Persze van, aki az emberi életét tényleg a 4 fal között szereti pazarolni, meg csicskázni a szülőknek. Hát hajrá.
2019. ápr. 22. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:

11.-nek.

Én is utálom a tömeget, de a punci nagy úr, így eljárok ismerkedni.

2019. ápr. 22. 17:54
 14/20 anonim ***** válasza:

12:

Néha eljárok otthonról, kb 1-2 havonta egyszer vagy még ritkábban.

2019. ápr. 22. 18:15
 15/20 anonim ***** válasza:

14.

Na az semmi! Azért nincs senkid!

2019. ápr. 22. 18:17
 16/20 anonim ***** válasza:

13: és hova jársz? Lehet, hogy te nem is vagy gátlásos, még ha nem is szereted a tömeget. Hová járhat vajon így az ember? Mert a nemi vágy az nagy úr tényleg, de én csak annyit tudok tenni, hogy kimegyek sétálni, meg szükséges dolgokat elintézni. Menjen oda az ember egy idegenhez, amikor még férfihoz is alig merek odamenni kérdezni valamit, ha muszáj?

Odamennék teszem azt egy idegen nőhöz, aki tetszik, ha éppen nem siet valahová, mit lehetne neki mondani? Szinte biztos, hogy elutasítana, ha meg is merném tenni, és még örülhetnék, ha nem szólna be valami bunkóságot.

Úgyhogy sajnos marad az ilyen magunkfajta embereknek a szemgolyóik összeszedése és a kicsapás a szexvideókra.

2019. ápr. 23. 10:24
 17/20 anonim ***** válasza:
6-os voltam
2019. ápr. 23. 10:25
 18/20 anonim ***** válasza:

#15:

Csak akkor mozdulok ki, ha adnak valami jó filmet.

2019. ápr. 23. 10:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne. Majd összefut valakivel,akinek bejön.
2019. máj. 3. 14:17
 20/20 A kérdező kommentje:
#12: A szülei mondták neki, keressen máshol munkát, hogy ne otthon legyen folyton, hanem mozduljon ki, de nem akar. Erőltetni meg nem lehet. Családi vállalkozásba van bejelentve, semmi gondja nincs így.
2019. jún. 21. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!