Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen 25 éves férfiről?
Sosem volt barátnője, még randija sem. Nem mer megszólítani lányokat, facebookon sem mert senkinek írni. Nincsenek barátai, otthon dolgozik családi vállalkozásban, úgyhogy ki sem mozdul emberek közé, hiába mondja neki a családja. Szeretne kapcsolatot persze ő is.
Szerintetek lesz így valaha barátnője? Mi a véleményetek róla?
#9:
Nem lehet mindenki társasági ember.
Ami a kimozdulas hiányát illeti, nekem sincs kedvem a sok idióta között lenni.
11.-nek.
Én is utálom a tömeget, de a punci nagy úr, így eljárok ismerkedni.
12:
Néha eljárok otthonról, kb 1-2 havonta egyszer vagy még ritkábban.
14.
Na az semmi! Azért nincs senkid!
13: és hova jársz? Lehet, hogy te nem is vagy gátlásos, még ha nem is szereted a tömeget. Hová járhat vajon így az ember? Mert a nemi vágy az nagy úr tényleg, de én csak annyit tudok tenni, hogy kimegyek sétálni, meg szükséges dolgokat elintézni. Menjen oda az ember egy idegenhez, amikor még férfihoz is alig merek odamenni kérdezni valamit, ha muszáj?
Odamennék teszem azt egy idegen nőhöz, aki tetszik, ha éppen nem siet valahová, mit lehetne neki mondani? Szinte biztos, hogy elutasítana, ha meg is merném tenni, és még örülhetnék, ha nem szólna be valami bunkóságot.
Úgyhogy sajnos marad az ilyen magunkfajta embereknek a szemgolyóik összeszedése és a kicsapás a szexvideókra.
#15:
Csak akkor mozdulok ki, ha adnak valami jó filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!