Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen férfiről?
27 éves, diplomás. Jó állása van amiben igen sikeres, folyamatosan tör előre, a keresete átlagon felüli. Nincs még saját ingatlanja, a keresetének jelentős részét félre teszi. Több hobbija van, mindegyikre ráfogható, hogy valamit elért benne, egy szinten azokban is sikeres.
Szolídabb, de ad magára és fontos számára a folyamatos fejlődés mind külsőre mind belsőre. Vannak tervei, céljai melyek felé szépen tervezetten halad.
Nem bulizik, nincs káros szenvedélye, de szinte mindenre nyitott.
Az hogyha rendben lenne önmagával, akkor nem gyakorikérdéseken várna simogatást a buksiján az elért eredményei után :D
Ennyiből nincs az a nő aki meg tud ítélni. Ezek csak számok az autóskártyán.
Vagy mi a kérdés? Nem jönnek a nők?
Lehet stratégiát kell váltani. Lehet unalmas vagy, nincs humorod, nincsenek barátaid... karótnyelt jófiúkból van sok, ez a probléma.
Azt,hogy egy rinyapinya önbizalomhiányos kis lurkó aki ennyi dologgal se tud nőt találni, az én párom nem diplomás,átlagos a fizuja még is igazi férfi akibe fülig szerelmes vagyok 6 év után is :) képezd magad önismeretből :)
24n
Először is: mindenkinek eddig ment a zöld kéz részemről.
Nos találnék de nekem is megvannak az igényeim, amik nagyjából annak felelnek meg amit én is adni tudok.
Na erről a kérdésről is ez ugrott be:
:D
Amúgy ha olyan sikeres lennél nem a gyakorin bohóckodnál, hanem élnéd a szuper életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!