Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mi lenne a reakciótok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, mi lenne a reakciótok, ha a kiszemelt,30-as férfiről kiderülne, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
Igazából még nem vagyok 30, csak 29, viszont 3 hónap múlva 30 leszek, és még nem volt szexuális kapcsolatom nővel. Igazából nem is volt sok próbálkozásom se, így randim is ritkán akadt. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az önbizalmam most jött meg, eddig nem nagyon volt.
2018. nov. 18. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Felmerülne bennem a kérdés, hogy mi baja van.
2018. nov. 18. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelentéktelen információ lenne ez róla. Ha tetszik ezzel együtt is tetszik , ha meg nem akkor lehetne egy fel isten 100 exel akkor se érdekelne.
2018. nov. 18. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem lepődnék meg. Előtte bizonyára beszélgettetek.

Ha megvan az alap szimpátia, a kölcsönös vonzalom, nem fogja zavarni a lányt. Bár abban se vagyok biztos,hogy ezt annyira azonnal el kellene Neki mondani.

Legfeljebb utalj arra,hogy kevés komolyabb kapcsolatod volt.

2018. nov. 18. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Jó tanács, ne említsd neki.
2018. nov. 18. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Amondó vagyok, hogy egy férfi legyen talpraesett, ne féljen kezdeményezni, vagy az esetleges elutasítástól. Nem hiszem, hogy pozitív benyomást keltenél még ezzel a plusz információval.
2018. nov. 18. 18:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak táncra kértem még fel csajokat, és beszélgettem néhánnyal. Meglepődtem, hogy ez eddig nem is nagy dolog, és eddig nem is hajtottak el. A legutóbbi két bulin, de már az előtt is aktívan elkezdtem tevékenykedni. Olyan szeptember eleje óta, megváltozott a felfogásom ebből a szempontból is. Talán, mert sikeres lettem egyéb területeken, nem tudom, de valahogy most jobban érzem így már magam.
2018. nov. 18. 18:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A férjem pont 29 volt, amikor összejöttünk, én vagyok az első barátnője. Sosem zavart, sőt, örülök neki, hogy egymást fedeztük fel és semmilyen korábbi emlék vagy berögződés nincs a házasságunkban. 😊
2018. nov. 18. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is most, lett egyre több önbizalmam, aztán, pár héttel a 30ra egy koncert után össze jött a dolog.

A csaj csak később jött rá, hogy ő volt az első nekem. Az mondta az elején nagyon profin rendeztem a dolgokat. De nah később hamar ki(el) sült, hogy áll a dolog. Persze ekkor elmeséltem, hogy mi helyzet. Kedves volt és biztatott és meg is dicsért, mert nem voltam önző és odafigyeltem arra, hogy jól érezze magát.

Szerintem a legtöbb csaj rendes és megértő főleg ha látja, hogy nem csak magadra gondolsz.

30f, sok sikert és mielőbbi.... :P Isten éltessen előre is.

Jó tanács:

"Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúkán",

Ha egy éjszakásra is kerülne sor, tiszteld a nőt, neki is meg van a saját élete, és joga, hogy eldöntse mit akar, bánj úgy vele, ahogy veled szeretnéd ha bánnának, és úgy mint ha a barátnőd lenne és viszont látnád nap mint nap.

Ha meg meg volt tartsd tiszteletben a döntését. Ha esetleg nem akarná tartani a kapcsolatot.

https://www.youtube.com/watch?v=AR_kyWEHe8M

2018. nov. 18. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Van benne erkölcs...
2018. nov. 23. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!