Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mi lenne a reakciótok, ha a kiszemelt,30-as férfiről kiderülne, hogy még szűz?
Nem lepődnék meg. Előtte bizonyára beszélgettetek.
Ha megvan az alap szimpátia, a kölcsönös vonzalom, nem fogja zavarni a lányt. Bár abban se vagyok biztos,hogy ezt annyira azonnal el kellene Neki mondani.
Legfeljebb utalj arra,hogy kevés komolyabb kapcsolatod volt.
Nekem is most, lett egyre több önbizalmam, aztán, pár héttel a 30ra egy koncert után össze jött a dolog.
A csaj csak később jött rá, hogy ő volt az első nekem. Az mondta az elején nagyon profin rendeztem a dolgokat. De nah később hamar ki(el) sült, hogy áll a dolog. Persze ekkor elmeséltem, hogy mi helyzet. Kedves volt és biztatott és meg is dicsért, mert nem voltam önző és odafigyeltem arra, hogy jól érezze magát.
Szerintem a legtöbb csaj rendes és megértő főleg ha látja, hogy nem csak magadra gondolsz.
30f, sok sikert és mielőbbi.... :P Isten éltessen előre is.
Jó tanács:
"Légy bátor mint az oroszlán, de jámbor mint a dúkán",
Ha egy éjszakásra is kerülne sor, tiszteld a nőt, neki is meg van a saját élete, és joga, hogy eldöntse mit akar, bánj úgy vele, ahogy veled szeretnéd ha bánnának, és úgy mint ha a barátnőd lenne és viszont látnád nap mint nap.
Ha meg meg volt tartsd tiszteletben a döntését. Ha esetleg nem akarná tartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!