Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne leàllítani egy nőt, aki nem érti meg, hogy egy hapsi nem akar komoly kapcsolatot?
Legszívesebben elküldeném a faxba, de nem tehetem, mert akkor kiderülne, hogy minden hazugsàg volt, amit eddig mondtam, és mivel elég sokan ismerik, ezt elterjesztené. Ezért próbàlom finoman, de úgy nem megy, mert azt hiszi, "félek és majd ő feloldja ezt" azt hiszi a csalódsok miatt vagyok elutasito
Érted????
En is egy szemet dog vagyok. És ha ilyet bejatszanal velem (nem lenne könny), akkor igen rabsznal... Bosszú álló vagyok. 😘
N27
Töketlen vagy ennyi.
Igy is ugy is ha van a csajnak esze elkurtoli h egy farok vagy😂
1.Így jár az, aki csak azért dug egy nővel, mert annak jó a segge.
2.Segíteni csak annak lehet, aki megérdemli.
3.A bunkó az te vagy a hazug jellemeddel.
4.Remélem elterjeszti rólad milyen hazug féreg vagy.
5.Mindent megérdemelsz, ami ezután történni fog veled vele kapcsolatban.Talán egyszer megtanulod majd, hogy az egyenes út a kifizetődő, nem a szánalomra méltó hazudozás.Bár amilyen hülye vagy, nem látok esélyt arra, hogy tanulj a történtekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!