Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nagy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy része miért akar inkább csak laza kapcsolatot komoly kapcsolat helyett?

Figyelt kérdés
25-28 éves korosztályra gondolok. Akárhányszor összeakadok egy pasival akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, ő inkább csak szex kapcsolatot akarna igazi elköteleződés nélkül.

2019. ápr. 22. 10:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem nyugtat meg tudom, de az idősebb korosztálynál is jellemző ez. Kivételek mindig vannak, így azokat kell megtalálni. Kitartás!
2019. ápr. 22. 11:00
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
A sracokat nem kergeti a tatar ebben a kotban meg, csaladalapitasra boven raernek a harmincas eveik vegen is. Sokan ilyenkor vegeztek az egyetemen, vegre par eve a maguk urai, toljak a karriert, ebbe se fer annyira bele sokszor egy nagyon komoly kapcsolat. Egyszeruen kicsit el van tolva a ferfiak eletszakasza a nokehez kepest, de ez mindig igy volt...
2019. ápr. 22. 11:01
 3/16 anonim ***** válasza:
34%

Mert a nők is lazán belemennek az ilyen kapcsolatokba. Laza kapcsolatra csak szökőévenként lehetne nőt találni, más lenne a helyzet.

"kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,"

Ezt csak te érzed így. A férfinek, csak egy dugható luk vagy. Tényleg vonzódna hozzád, többet is akarna, mint dugásra használni.

2019. ápr. 22. 11:07
 4/16 anonim ***** válasza:
53%

Az is lehet, hogy veled van a baj.

Nekem volt már nem egy, hogy igen, szimpatikus, vonzó volt a nő, de jobban megismerve, már úgy voltam vele, hogy jó, egy dugás jöhet, de több nem.

2019. ápr. 22. 11:09
 5/16 anonim ***** válasza:
51%
Mert a 90%-uk agyatlan gyökér, akiknek nincs értelmes gondolata, lelki élete, érzelmi intelligenciája. Úgy élnek, mint egy amőba: szaporodás, táplálkozás, alvás - ennyi. Végtelenül egyszerű ösztönlények, akiket a farkuk irányít.
2019. ápr. 22. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
30%
5: hogyha ez nem így lenne, akkor már régóta kihalt volna az emberiség. Ez pusztán genetikai kód. Minél több nővel tud szexelni egy férfi, annál jobb neki, fő a változatosság. De ez nem jelenti az érzelmek hiányát! Meg egyébként ez a 90% egy durva általánosítás, ez az igazi "ösztönlény gorilla" típus szerintem a férfiak kis hányadára igaz. Nem kéne ezt a dolgot csak feketén-fehéren látni.
2019. ápr. 22. 11:22
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem, ez a korosztály max tőled akarja, már amennyivel találkoztál eddig belőle. És efölött a kor fölött is van bőven, aki csak azt akar, nem kell minden hülyeséget összehordani.
2019. ápr. 22. 11:29
 8/16 anonim ***** válasza:
31%
Én is azt akarnék, pedig már régóta túl vagyok ezen a korintervallumon. Viszont én érzelmekkel képzelem el, az meg már nem tudom, hogy mennyire lenne laza. De mindenesetre az együttélés az nekem túl terhes lenne. Még nem is voltam nővel, így meg nem könnyű megmondani, hogy mit akar az ember valójában.
2019. ápr. 22. 11:34
 9/16 anonim ***** válasza:
24%
Mert csak laza kapcsolatra vagy alkalmas, komolyra nem.
2019. ápr. 22. 11:54
 10/16 anonim ***** válasza:
26%

"akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz"

Mert csak a top kategóriás férfiak érdekelnek, ők pedig csak egy szintén top kategóriás nővel akarnának komoly kapcsolatot. Aki az alatt van, mint pl. te, az csak szexre kell nekik.

Két lehetőséged van: vagy csorgatod tovább a nyálad a top pasikra, akiknek max. szexre kellesz, vagy elkezdesz a saját súlycsoportodban keresgélni.

2019. ápr. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!