Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak nagy része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak nagy része miért akar inkább csak laza kapcsolatot komoly kapcsolat helyett?

Figyelt kérdés
25-28 éves korosztályra gondolok. Akárhányszor összeakadok egy pasival akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, ő inkább csak szex kapcsolatot akarna igazi elköteleződés nélkül.

2019. ápr. 22. 10:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Talán ezért vagyunk emberek, hogy a tudatunkkal képesek legyünk a genetikai kódok fölé emelkedni. Kár, hogy az emberek nagy része nem él ezzel a képességgel, és marad egy ösztönei által hajtott állat.
2019. ápr. 22. 12:11
 12/16 anonim ***** válasza:
12%
Mert megunták, hogy a kétszínű nők bábjátékosai legyenek, inkább ők használják a nőket arra, amire valók. :D
2019. ápr. 22. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Megint sok volt a femináci válasz, értelmes férfi meg nem reagált.

Egyébként én 31 vagyok, de talán belefér.

Több okból sem akarok már komolyabbat:

- volt több komoly, kudarc volt mindegyik

- nem akarok családot, gyereket, a nők nagyon nagy része pedig a komoly kapcsolat részének képzeli

- szükségem van a magányra, az egyedül töltött időre és függetlenségre, hogy nincs ott a nyakamon valaki mindig, nem kell mindent ahhoz igazítani, hogy a másikat ez hogy érinti, hogyan igazodik az időbeosztásához, elveihez, elvárásaihoz, anyagiakhoz stb stb. tehát bármilyen aspektusban hogyan hat a másik félre

Viszont van egy másik oldal is, ami engem annyira nem érint a fentiek miatt, de érdekes lehet:

- félelem a kudarctól

- félelem az elkötleeződéstől

- egy laza kapcsolatban kevésbé kell emberileg jól teljesíteni. Találkoztok, együtt vagytok, jól érzitek magatokat, aztán kész

- nem kell aggódni az elfelejtett születésnapon, évfordulón, nem kell a rokonokkal parádézni és még sorolhatnám, rengeteg a férfiaknak kevésbé fontos dolog van, amit csak elhibázni lehet és veszekedés, konfliktusforrás

2019. ápr. 22. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Mert ma már nem kényszerülnek rá erre. Ez részben az emancipációnak is köszönhető...
2019. ápr. 22. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Korosztálytól függetlenül ösztönvezérelt egy bizonyos hányaduk, a normális meg kevés köztük. Neked meg jobban meg kéne nézned, kivel állsz szóba.
2019. ápr. 22. 13:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Én 25/F vagyok de én szívesen szeretnék egy komoly kapcsolatot..Mégse jön össze..:(
2019. ápr. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!