Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak nagy része miért akar inkább csak laza kapcsolatot komoly kapcsolat helyett?
Megint sok volt a femináci válasz, értelmes férfi meg nem reagált.
Egyébként én 31 vagyok, de talán belefér.
Több okból sem akarok már komolyabbat:
- volt több komoly, kudarc volt mindegyik
- nem akarok családot, gyereket, a nők nagyon nagy része pedig a komoly kapcsolat részének képzeli
- szükségem van a magányra, az egyedül töltött időre és függetlenségre, hogy nincs ott a nyakamon valaki mindig, nem kell mindent ahhoz igazítani, hogy a másikat ez hogy érinti, hogyan igazodik az időbeosztásához, elveihez, elvárásaihoz, anyagiakhoz stb stb. tehát bármilyen aspektusban hogyan hat a másik félre
Viszont van egy másik oldal is, ami engem annyira nem érint a fentiek miatt, de érdekes lehet:
- félelem a kudarctól
- félelem az elkötleeződéstől
- egy laza kapcsolatban kevésbé kell emberileg jól teljesíteni. Találkoztok, együtt vagytok, jól érzitek magatokat, aztán kész
- nem kell aggódni az elfelejtett születésnapon, évfordulón, nem kell a rokonokkal parádézni és még sorolhatnám, rengeteg a férfiaknak kevésbé fontos dolog van, amit csak elhibázni lehet és veszekedés, konfliktusforrás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!