Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne leàllítani egy nőt, aki nem érti meg, hogy egy hapsi nem akar komoly kapcsolatot?
Mondd meg neki nem komolyat akarsz.
Ha nem fogja fel vessen magára.
Utoljára elmondod neki normálisan, hogy figyelj, a szex jó volt veled, de ezen kívül nem tudok veled komolyat elképzelni, és ez így is marad. Ezután ha keres,mondd meg neki, hogy ne haragudjon, most egy darabig te nem szeretnél vele kommunikálni, mert nem akarod, hogy reménykedjen. Ennyi.
Nekem is jól esett volna néha az ilyen típusú őszinteség, a hitegetések helyett.
Fordítva kellett volna. Előtte elecseteled Neki,hogy nem akarsz komoly kapcsolatot és így menjen/ne menjen bele a szexbe.
Szerintem megérti, csak nem akarja elfogadni, ezért győzköd. Nem tudsz Vele mit tenni, a durva beszólás helyett inkább szakítsd meg Vele a kapcsolatot.
Persze... akkor elestem volna a szextől. Meg akartam dugni ezt a nőt, mert jó segge volt. De ennyi...
Hat te egy szemet idiota vagy
Nincs gaz azzal ha csak szexet akarsz, akkor van ha ezert komoly kapcsolat lehetoseget hazudod. De legalabb rajott a lany hogy gerinctelen fsszal van dolga. Majd beletorodik, ne reagalj neki, ugy jar a legjobban
Néha a komoly kapcsolat ajànlatàval lehet ràvenni a nőket a szexre. Nincs mese, ki kell jàtszani ezt a kàrtyàt is néha. Igen szemét vagyok, de mindig is az voltam, szal aki ismer annak ez nem ujdonsag....
De most? Elegem van ebbol a csajobol.
Valaki, help?
Jo mostmar tuti troll vagy:D ha olyan nagy fiu vagy hogy a csajokat szediteni megy, gondolom sikerul egyedul megtalalni a torles-tiltas vagy ignore gombokat nem?
Kellemes husvetot, legkozelebb talalj ki jobb meset:D
Hogy te milyen nyámnyila, agyatlan pötsfej vagy!
"Durvàn meg nem lehet, mivel csaj és én húzom a rövidebbet. Kàr volt vele lefeküdni."
Te bogyóagyú, milyen rövidebbet húzol? :D Nem fekszik le veled mégegyszer, vagy mi? De ha azt is bánod, hogy egyszer lefektetted, akkor most mit rinyálsz? Vagy komolyan rettegsz egy nőtől? :DDD Hát apám... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!