Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rá esélyem 23 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Van rá esélyem 23 évesen, hogy egy 35-50 éves férfi komolyan vegyen?

Figyelt kérdés

Most szakítottam a barátommal bőven elég volt a korombeli nyomorékokból és sajnos nincs nagyon kivétel. Az instagram, a facebook, utazgtás meg munka nélkül milliós fizetés az érdekli őket, család vagy normális szerelem az nagyon nem.

Azt hiszem idősebb férfiakban ez megvan, de félek, hogy nem vennének komolyan, vagy csak a koromat néznék. Egyszer tetszett egy 50-es férfi, de ő megmondta, hogy túl fiatal vagyok.

Lenne esélyem egy idősebb társsal jó kapcsolatra, vagy barátkozzak meg az instahuszár 20-25 évesekkel?

23/L

2019. ápr. 21. 23:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nos őszintét megmondva sokáig úgy tartottam nem. De több(falusi tehát picit konzervatívabban nevelt)lány ismerősöm menyasszonyként diplomázott.Általában 30as pasik oldalán. Szóval egy 23 éves lány is lehet komoly nő. Eljegyzéshez pedig több év együtt töltött idő kell.
2019. ápr. 22. 11:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu volna, akkor is azt mondanám, hogy aki ötven évesen bármit is akar egy húszonévestől, az mentálisan nem ép.
2019. ápr. 22. 14:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Nálam nem a kor alapján dől el, hogy komolyan veszek-e valakit. A korod egyáltalán nem lenne akadály, hogy akár társként tekintsek rád, a hozzáállásod viszont borzasztóan taszító. Túl felszínes és gyűlöletes vagy ahhoz, hogy egyáltalán mint lehetőség felmerülj nálam.

F 35

2019. ápr. 23. 03:47
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :))

A kérdésem nem kamu de megértem, ha úgy tűnik. Valóban elég szélsőséges. A probléma ott kezdődött, hogy már gyermekkoromban de 7-8 évesen is a tanáraim tetszettek meg a 40es filmfőszereplők. Anyukám utólag azt mondta, hogy neki is feltűnt akkor.

Aztán 17 évesen betalált a nagy szerelem, pont annyi idős volt mint én. És vele kezdődtek ezek hogy semmi komoly, a közös myaralára nem megyünk el mert új teló kell (a réginek az eggyel továbbfejledztett változata...), anya apa nem enged el stb. Aztán még meleg is lett. Mindenki etetett hogy majd csak most jön az igazi. Erre pont ugyan ilyen. Nem lehet tóle megkérdezni van e terve egyetem után velem (régóta együtt vagyunk) mert mind pár szót és a képembe tolja mit látott instán. Dolgozni nem akar nyáron se, mindig rltervezi és semmi. Nekem ez pedig fontos én mindig dolgoztam nyáron és még is vetem azokat, akik nem mennek és nem is tanulnak vagy valami helyette csak tolják azt a k**** instagramot. Ja és ezerszer lett lemondva programunk mert anya azt mondta hogy... Anyuka alig akarja megengedi hogy menjek hozzájuk, pedig jól tanulok, dolgozom, a külsőm átlagos... Nem tudom mi oka lehet... A srác erre is képtelen kiny{gni valami értelmeset mert mikor megkérdezem mi baja a muterjának velem, egy mindazon belül képes ellentmondani magának hogy semmi vagy nem tudja vagy jobb ha nem mondja el.

Ebből van elegem. Az az 50es aki tetszett, törődött velem, sajnos csak baráti alapon de akkor is. Meg férfi. Nem tudom mennyi pénze van nem is érdekel, de ő dolgozik becsülettel, határozott és férfias.

Na ez kéne nekem

2019. máj. 12. 20:51
 25/25 anonim ***** válasza:

Jaj kerdezo, annyira sajnalom. :( Borzaszto volt olvasni.

Nezd, en azt javaslom, hogy legyel olyan no, aki almaid ferfijahoz illik. Egy hatarozott ferfi csak rovid ideig tud elviselni egy vergodo not es te most csak vergodsz emellett a kisfiu mellett. Tedd szabadda magad, mert almaid ferfija nem fog egy foglalt no utan teperni. ;)

2019. máj. 12. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!