Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esélyem 23 évesen, hogy egy 35-50 éves férfi komolyan vegyen?
Most szakítottam a barátommal bőven elég volt a korombeli nyomorékokból és sajnos nincs nagyon kivétel. Az instagram, a facebook, utazgtás meg munka nélkül milliós fizetés az érdekli őket, család vagy normális szerelem az nagyon nem.
Azt hiszem idősebb férfiakban ez megvan, de félek, hogy nem vennének komolyan, vagy csak a koromat néznék. Egyszer tetszett egy 50-es férfi, de ő megmondta, hogy túl fiatal vagyok.
Lenne esélyem egy idősebb társsal jó kapcsolatra, vagy barátkozzak meg az instahuszár 20-25 évesekkel?
23/L
Tényleg egy 50 éves férfival akarsz családot alapítani?
Legalább 2-3 év mire a kapcsolatotok elérne a gyerek szintre, te mondjuk még nem akarsz, akkor olyan 27 évesen mondjuk szülsz addigra a férfi lesz 57 éves.. Mire a gyereketek 20 éves lesz addigra te lennél 47 a férjed pedig 77..
Nekem nincs instagramom , facebookra sem teszek ki semmit és 26 éves vagyok..
A te bajod inkább az, hogy egy jó hapsit akarsz aki nem villog de mindenképpen csak a tied legyen és extra fullos.
Van, de ahhoz neked is komolyan kell hozzá állni.
Az az 50-es meg homi volt.
"Mire a gyereketek 20 éves lesz addigra te lennél 47 a férjed pedig 77"
Számtan az nem volt az erősséged a suliban. De ha még így is lenne, egy 47 éves nő már nem ér többet a társkeresési piacon mint egy 77 éves férfi.
Szóval kérdező, szerintem reális.
Komolyra akkor inkább a 35 környékén válogass. Komolyra tényleg túl fiatal vagy egy 50 éveshez.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!