Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van rá esélyem 23 évesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki : kérdése:

Van rá esélyem 23 évesen, hogy egy 35-50 éves férfi komolyan vegyen?

Figyelt kérdés

Most szakítottam a barátommal bőven elég volt a korombeli nyomorékokból és sajnos nincs nagyon kivétel. Az instagram, a facebook, utazgtás meg munka nélkül milliós fizetés az érdekli őket, család vagy normális szerelem az nagyon nem.

Azt hiszem idősebb férfiakban ez megvan, de félek, hogy nem vennének komolyan, vagy csak a koromat néznék. Egyszer tetszett egy 50-es férfi, de ő megmondta, hogy túl fiatal vagyok.

Lenne esélyem egy idősebb társsal jó kapcsolatra, vagy barátkozzak meg az instahuszár 20-25 évesekkel?

23/L

2019. ápr. 21. 23:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rosszul teszed, ha tervszeruen sokkal idosebb ferfival akarsz osszejonni, mert tole remeled az erzelmi biztonsagot. Egy ilyen kapcsolatban sok a nehezseg, amiket csak egy igazan nagy szerelem kepes legyozni.

Ismerd meg jobban az embereket es ne nehany kiragadott parameter alapjan iteld meg oket, mert nem minden lokotonek no be a feje lagya idosebb korara. Altalanosan nezve tenyleg nem hatrany mondjuk ot ev a ferfi javara, de a tul nagy korkulonbseg az mar inkabb feladat, mint elony.

Ne legyel ilyen rossz velemennyel a korosztalyodrol sem, hiszen te sem vagy egy instapi csa. :)

2019. ápr. 22. 00:02
 12/25 anonim ***** válasza:
Én 25 éves létemre nem vagyok a napi szinten instára és facebookra posztoló..Nem várom el a milliós fizetést munka nélkül.Normális kapcsolatra vágyom ahol kölcsönös a szeretet..Még is szingli vagyok és úgy érzem a kutyának se kellek..Nem tudom mit csinálok rosszul..25/F
2019. ápr. 22. 00:57
 13/25 anonim ***** válasza:
Szerintem se korlátozd be ennyire, ne feltétlenül az életkorra menj, hanem az érettségre. Egyébkén 36 éves férfiként azt tudom neked mondani, hogy 35 év körül simán találhatsz olyant, amilyent te keresel. Nekem is volt 11 évvel fiatalabb barátnőm pár éve és teljesen komolyan vettem, inkább ő nem vett engem... Viszont 40 év fölött, pláne egy 50 évessel már nagyon nagy a különbség, nem csak korban, hanem az élet más területein is.
2019. ápr. 22. 01:46
 14/25 anonim ***** válasza:
31%
kamu egy szottyadt álmodozó öregembertől
2019. ápr. 22. 02:32
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Nem valószínű. 23 évesen még kislány vagy, ők pedig felnőtt férfiak. Max egy olyan vehet komolyan, aki megmaradt gyereknek.
2019. ápr. 22. 07:50
 16/25 anonim ***** válasza:
Inkább a saját korosztályodban keresgélj szerintem.
2019. ápr. 22. 08:05
 17/25 anonim ***** válasza:

Én most 26 vagyok, és volt 50 éves párom.

Nem jött össze a közös élet, hosszú történet.

A lényeg az, hogy beláttam a dolgokat, hatalmas kihívás lett volna egy ilyen kapcsolat, több lett volna az árnyoldala mint a napos.

Hidd el, a korosztályodban is megtalálhatod azt, akire vágysz.

2019. ápr. 22. 08:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 30 éves sem venne téged komolyan, nem hogy afölött.
2019. ápr. 22. 08:06
 19/25 anonim ***** válasza:
23 évesen szerintem max. +15 évig fér bele és ezt úgy mondom, hogy én 25 vagyok, párom 39. Vagyis 3 hónap múlva férjem. Nekem sem működött egy korombelivel sem, de biztosan vannak normálisak is, csak meg kell találni. Bármikor nehéz párt találni, még akkor is, ha a 40-50-esek között keresgélsz, mert ott is van defektes gazdagon, nem csak a fiatalok között. Bár azt azért aláírom, hogy a mai fiatalok, hát... Tisztelet nulla, becsület nulla, erkölcs nulla, tartás szintén nulla, de sok-sok kivétel van. Nekünk működik a korkülönbség ellenére és remélem működni is fog, mert alapból mindketten azonos személyiségek vagyunk azonos igényekkel és ez az, ami fontos.
2019. ápr. 22. 10:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Kamu kérdés a diagrammos öreg faszitól

Ezt is pontozd le

2019. ápr. 22. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!