Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Máshoz is így viszonyulnak a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Máshoz is így viszonyulnak a nők?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor azt tapasztalom, hogy más srácokkal elkacarásznak, elvihorásznak a nők, velem meg ugyanazok nem is nagyon mondanak semmit.

Az ismerős nők más srácokkal viccelődnek, mosolyognak, stb. Mellettem pedig faarccal elmennek és ha beszélgetünk mégis, akkor nagyon tárgyilagosak, komolyak, unottak.

Az utcán is a nők gyakorlatilag rám sem néznek, de még ha hosszan nézem őket, szinte bámulom őket, akkor sem vesznek belőle észre semmit.

Más is ilyeneket tapasztal, vagy azért lát kivételeket?

F/30

#nők #komolyság #unott arc #falnak nézés
2019. ápr. 19. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Jaa. Vannak ilyenek. Mintha ez most valami divat lenne. :D

32/f

2019. ápr. 19. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy te is faarcú, mosolytalan, tárgyilagos, unott vagy? Nők (is) olyanokkal nevetnek, akik szórakoztatják őket, vagy jól veszik a poénokat.
2019. ápr. 19. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Conclusion: uncsi vagy, nincs semmi érdekes vagy vicces, amiről lehetne veled beszélni, a kinézetedben sincs semmi érdekes, nézni való. Mégis mit vártál?
2019. ápr. 19. 21:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát én nem látom, hogy más mivel lenne érdekesebb vagy viccesebb.

Meg mások mosolyognak vadidegen nőkre is?

2019. ápr. 19. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

"Az utcán is a nők gyakorlatilag rám sem néznek, de még ha hosszan nézem őket, szinte bámulom őket, akkor sem vesznek belőle észre semmit."

Ezt ne csináld, mert olyan "cryppy" leszel tőle, csak elijeszted vele őket.

Amúgy meg, csinálj olyan dolgokat amik jól néznek ki, látszódjon rajtad, hogy elégedett vagy magaddal, süssön belőled az önbizalom. Hidd el, amint hinni fogsz magadban, ők máris észre fognak venni!

Mesélj élményekről, vigyél bele érzéseket a mondandódba (ne ess túlzásba, de azért csempéssz bele pozitív töltetet) érdeklődj arról, hogy ez a dolog pl tetszene-e nekik, ilyesmi, beszéltesd őket, told a pozitív dumát, hipp-hopp az ujjad köré fogod csavarni a legjobb csajokat is, még azokat is bevonzod majd akik korábban elérhetetlennek tűntek.

Ja! de ne legyél mohó, attól nem leszel több, ha levarrsz minden tizedik csajt, ne unalomból csajozz!

Sok sikert!

2019. ápr. 19. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alapból introvertáltabb, csendesebb típus vagy, aki nem tudja úgy szórakoztatni a nőket, mint a nagydumások. Teljesen megváltozni sosem fogsz, az hülyeség, hogy gyakorlással totálisan más ember leszel, legfeljebb rátalálhatsz olyan emberekre, akik mellett ki tudsz nyílni, jobban meg mersz nyilvánulni, és te is érdekesebb leszel mások számára. Mondjuk az tény, hogy alapvetően nehezebb helyzetben vagy, mert a nők is általában a feltűnő viselkedésű, hangosabb férfiakra figyelnek fel, de nem lehetetlen ebből kitörnöd. Én sem vagyok szófosó típus, soha nem is voltam népszerű, és kevesebb nőt érdeklek, mint a nagydumások, de alkalomadtán találok olyat, akivel legalább beszélgetni lehet. Nem mindenki egyforma, nem kell leírnod magad. Nekem pl. gyakran sötét a humorom, és kifejezetten élvezem, ha morbid dolgokkal szórakoztathatom a közönséget. Sokaknak nyilván nem tetszik, viszont van olyan lány, akivel simán lehet hülyülni, és partner a brutális ötletekben. Szerintem te is találni fogsz olyat, aki értékel téged, próbálj valamivel egyedivé válni, ha vannak saját poénjaid, akkor süss el egyet-kettőt, és már félig nyert ügyed van.
2019. ápr. 19. 22:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Túlaggódod.

Velem is ilyenek sokszor a lányok, de rájöttem azért van, mert introvertált vagyok. Hazai terepen (A saját hobbijaim közben vagy ahol császárnak érzem magam, pedig nem vagyok) a lányok velem is viccelődnek.

Pl. ami totál az ellenségem csajozásban azok az éjjeli partyk. Ott labdába sem rúgok, ezért kerülöm az ilyen helyeket.

Keresd meg azokat a helyeket, ahol társaságban vagy és imádod csinálni.

2019. ápr. 19. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!