Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők 80-90%-nak ilyen férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők 80-90%-nak ilyen férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés

Viszonylag magas legalább 180 centi szálkás izmos külső, általában tetoválás legyen rajtuk nagyon vagányak legyenek központi figurák..

Egy csendesebb visszahúzódóbb nagyon problémázó típusú férfiak nem is kellenek a nőknek

2019. ápr. 19. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Egy csendesebb visszahúzódóbb nagyon problémázó típusú férfiak nem is kellenek a nőknek"

Miért van az, hogy az összes nulla szociális érzékkel rendelkező, szőrözős, döntésképtelen kocka pasas szimplán "csendesnek" meg "visszahúzódónak" nevezi magát? Ezzel csak lejáratják a valódi introvertáltakat.

2019. ápr. 19. 14:52
 12/17 anonim ***** válasza:
20%
#11: Miért van az, hogy itt minden nő "nemolyanlány"? Miért van az, hogy minden helyzetből azt hozzák ki, hogy a pasi csinált valamit rosszul? Miért van az, hogy a kedves srácokat nem kedvesnek állítják be?
2019. ápr. 19. 14:57
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

A szakáll nem jön be, tetkóból pedig a kisebbeket szeretem csak, amik olyan részen vannak, amiket könnyen el lehet takarni.

A problémázó férfiak pedig a rémálmaim.

2019. ápr. 19. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
#13, nem jön be a szakáll? Kíváncsi lennék az enyémre mit mondanál! :)
2019. ápr. 19. 15:13
 15/17 anonim ***** válasza:
179 magas, erős test alkatú nem izmos , tetoválatlan férfiak jönnek be a nőknek.
2019. ápr. 19. 15:19
 16/17 anonim ***** válasza:
A tetoválás és hogy központi figura legyen, ezek nem vonzanak! Nekem tetszik, ha visszahúzódóbb, de a problémázást nem szeretem.
2019. ápr. 19. 17:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló a jelleme barátaimnak és a páromnak. A barátaimtól nem várom el úgy a magabiztosságot, önállóságot, kevésbé érdekel a temperamentumuk, az hogy mennyire értettek,mik a terveik a jövőre mint azt valakitől aki a párom lesz.

Viszont mindenkitől "elvárom" (nem ez a legjobb kifejezés) a jó kommunikációs készséget, a humort, a kedvességet, lojalitást, kölcsönös bizalmat, egyfajta lazaságot, bizonyos fokú talpraesettséget, tiszteletet, átlag intelligenciát, illemtudást és még számos készséget, jellemzőt amik működtetnek egy társas kapcsolatot. Barátnak se szívesen választok olyat aki mindenen megsértődik, két értelmes mondata nincs, vagy simán csak nem mer megszólalni, nem tudja hol mit illik, folyton döntés képtelen stb. Ezek olyan tulajdonságok amiket nehezen tolerálok bárkitől így az ilyen embert eleve kerülöm minden kapcsolat szempontjából.

A magasságnál az ideális 175 cm lenne párom 168 mint én. Mint írtam számomra fontos a magabiztosság, kommunikációs készség ami eleve a társaság észrevehető tagjává teszi az embereket. A tetkók nem tetszenek különösebben, ha elrejthető akkor nem zavar. Az én vagyok a Jani a hegyről stílus pedig kifejezetten zavar. Nem ártana rájönni egyeseknek hogy aki magabiztos nem feltétlen magamutogató önfényező ripacs. Vannak igen komoly átmenetek és árnyalatok.

2019. ápr. 19. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!