Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 80-90%-nak ilyen férfiak jönnek be?
Viszonylag magas legalább 180 centi szálkás izmos külső, általában tetoválás legyen rajtuk nagyon vagányak legyenek központi figurák..
Egy csendesebb visszahúzódóbb nagyon problémázó típusú férfiak nem is kellenek a nőknek
Nem vagyok szálkás, izmos, tetkós, túlságosan vagány sem, ellenben ambiciózus vagyok, magabiztos, és vág az eszem, nincs gondom azzal hogy lányokat szedjek fel akár alkalmira, akár lazább kapcsolatra, akár komolyabbra.
A kommunikációképtelen, hisztis 'férfiak' valóban nem kellenek a nők 80-90%-ának.
Én 175 cm vagyok / 65 kg vékony . Csöndes típus vagyok !
Mindig van partnerem ha akarom.
Igen, csak ezt a kérdést egy olyan helyen tetted fel, ahol az őszinteség nem divat, de az önfényezés igen.
(Mielőtt jönne a szokásos itteni beszűkült logikátlan reakció: Nem vagyok se szűz, se lúzer. És vak sem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!