Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valóság az elméletben, amiben ringatom magam?
szóval , mert NEKED nincs bætorságod ismerkedni, MAJD a csaj intézzen mindent , és kaparjon utánad, mert egy lúzer vagy.Persze.
Jóreggelt.
Szóval azt akarod, hogy a lány hódítson meg...? "Úgy intérné a dolgokat, hogy felfigyeljek rá". Hát, akkor várhatsz, mert így tényleg nem lesz a dologból semmi. :)
Szedd össze magad!! Leírtad: nincs bátorságod. Ez itt az egyetlen probléma, nem az, hogy nem vagy olyan jó pasi, stbstb, minden csak kifogás.
Nálam nagyon sokszor volt olyan, hogy bár külsőleg szimpatikus volt egy fiú, de belsőleg semmi nem mozgatott meg benne. Lehetett akármennyire jóképű, sármos, "jó pasi", hidegen hagyott. Aztán volt olyan, hogy fel sem figyeltem először valakire, de a személyisége miatt oda meg vissza lettem érte.
Még 1x: szedd össze magad.
N/26
Már legalább százszor megpróbáltam összeszedni magam, sosem sikerült annyira, hogy valamiféle konkrét, érdemleges lépést tegyek. Nem tudom, hogy ez a gyávaság egyébként minek tudható be. Félek, hogy utána körberöhögne, hogy ezt én, hogy gondoltam mégis...
Látom, hogy nem igazán keltem fel az érdeklődését a legtöbb lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!