Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan hiába keresek már normális nőt?
A huszonéves korosztályban gyakorlatilag mindenkinél a következőket tapasztalom:
- évek óta nem szűz egy nő sem
- pucér képek küldözgetése, de persze ő nem olyan lány és csak azért nem mutatja meg nekem amit az alfáknak megmutatott, mert tőlem többet akar és én élőben lássam, ne képen... (aha, duma része)
- minimum 5-6 vagy több egyéjszakás kaland a hátuk mögött
- ők ugye csak érzelmekkel tudnak szexelni... (nyilván nem)
- nekik nem fontos a pénz....
Ilyen előélettel és gondolkodással rendelkező nők közül van csak választási lehetősége egy 27 éves férfinak?
Hat nem tudom, igaz pár éve ensem vagyok szűz.
És érdekel a pénz, nekem is van és azt a szintet had várjam már el.
De alfaknak sem és senkinek nem küldök képet!
Egy éjszakasom nem volt.
Am mit vársz egy 25 éves nőtől pl? Szűz legyen, ne viccelj már 😂
N27
És miért baj, ha évek óta nem szűz? Mit számít?
Normális lánynak igenis van legalább egy tartós kapcsolata 25 éves korára. Akinek nem volt, azzal valami komoly gond van.
Szerintem akkor aggódj, ha még csak szexre se kellett addig senkinek!
Miért baj, ha te nem csak képet kapsz róla, hanem élőben megkaphatod? Ez miért negatívum? Jobban szereted kívülről nyalni a lekváros üveget?
Honnan tudod, hogy kinek hány egyéjszakás kalandja volt? Kérdezem ezt úgy, hogy biztosan tudom, hogy a fiatal nőismerőseimről biztosan tudom, hogy nekik egy sem volt. Nekem sem.
Honnan veszed a bátorságot, hogy te döntsd el, hogy kivel és hogyan tud szexelni? Ha ő azt mondja, hogy csak érzelmekkel, akkor mi alapján hazugozod le? Gondolom, nem a rosszlányokon ismerkedsz.
Az, hogy neki nem fontos a pénz, nem biztos, hogy ugyanazt jelenti neki, mint neked. Ugyanis a szolgáltatóknak, a bkk-nak, a boltoknak, a főbérlőnek viszont csak a pénzed kell. Az, hogy a pénz nem fontos, nem egyenlő azzal, hogy pénz nélkül is meg tud élni, vagy szívesen eltart téged is.
Neked nincs választási lehetőséged, mivel ilyen gondolkodással és előítéletességgel a kutyának se kellesz, nem hogy a korban hozzád illő lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!